Medarbejdere til Hjemmeplejen Aarup

Vil du være med til at gøre en forskel for vores borgere og støtte dem i at mestre deres hverdagsliv? Er du fagligt bevidst, nysgerrig og positiv, og har du lyst til at arbejde med psykiatriske opgaver? Vil du have medbestemmelse og være en del af en arbejdsplads med et godt sammenhold og plads til forskellighed? Så har vi jobbet til dig!

Hjemmeplejen Aarup søger:
  • to social- og sundhedsassistenter til dagvagt med tiltrædelse pr. 1. juni 2018 eller hurtigst muligt derefter. Stillingerne er på 32 og/eller 37 timer ugentligt, og der arbejdes hver 2. weekend.
  • én social- og sundhedsassistent til aftenvagt med tiltrædelse pr. 1. maj 2018 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 28 timer ugentligt, og der arbejdes hver 2. weekend.

Derudover søger vi:

  • tre social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning til fortrinsvis dagvagter med ansættelse i perioden 1. juni - 30. september 2018. Stillingerne er på 32 timer og 37 timer ugentligt, og der arbejdes hver 2. weekend. 
I din ansøgning bedes du tilkendegive, hvilken stilling du søger.
 
Hvem er vi   
Hjemmeplejen Aarup er en udekørende gruppe, som arbejder og tænker rehabiliterende, således at borgeren kan klare sig i eget hjem. I vores arbejde anvender vi smartphones, iPads og it, da det er gode arbejdsredskaber, og dokumentation er vigtig, for at opgaverne lykkes.   
 
Hos os bliver du taget alvorlig og lyttet til, og i personalegruppen vægter vi det gode arbejdsmiljø højt. Vi synes, det skal være sjovt at gå på arbejde, og det bliver det, når vi har medbestemmelse og et godt sammenhold. Vi har en stor omsorg for hinanden, og her er plads til, at vi er forskellige, hvilket betyder, at vi supplerer hinandens svage og stærke sider.    
 
Kommunikation er en stor del af vores arbejde. Vi kommunikerer dagligt med hinanden, borgerne og deres pårørende. Derfor er det et område, som hele tiden er i fokus. Vi underviser og taler bl.a. om, hvad god kommunikation er og deler viden med hinanden.    
 
Vi arbejder med sundhed, f.eks. gør vi morgengymnastik med elastik, laver fælles sund mad, får massage af kollega, bruger massagestol m.m. i vores hverdag.
 
Desuden arbejder vi tværfagligt og støtter borgeren i at mestre sit hverdagsliv. Vores kerneopgave er borgeren.    
 
Hvem er du   
Vi søger kollegaer, som:  
  • arbejder rehabiliterende  
  • opsøger det tværfaglige samarbejde, så tingene lykkedes sammen med borgeren  
  • grundlæggende er nysgerrige, positive og fyldt med god energi  
  • er stabile og sætter en ære i at passe deres arbejde og være fagligt bevidste
  • har lyst til at arbejde med psykiatriske opgaver og kan rumme mange forskellige levemåder  
  • har lyst til at udvikle sig, både fagligt og personligt, bl.a. gennem kurser og refleksion.    
Løn og ansættelsesforhold        
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   
 
Vil du vide mere     
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Rose M. Islin Ried på tlf. 64 74 75 63.        
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i starten af maj.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen Haarby/Glamsbjerg

Assens Kommune - Hjemmeplejen

Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med høj faglighed og kollegialt sammenhold, og kan du varetage mange forskellige opgaver med fokus på rehabilitering? Så er det måske lige dig, vi søger! Flere borgere har brug for vores hjælp, og v...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Social- og sundhedsassistent til Retspsykiatrisk Afsnit P3, Middelfart

Psykiatrisk Afdeling Middelfart

Middelfart
Sommervikar Vi søger en social- og sundhedsassistent til Retspsykiatrisk Afsnit P3 til et sommervikariat i perioden 1. juni til 31. august 2018. Du vil komme til at indgå i blandede vagter med 32-37 timer uge. Vi tilstræber to-holdsskift. Du skal re...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Social- og sundhedsassistent til Specialcenter for Unge og Voksne - Østruplund, Afd. Slottet

Specialcenter for Unge og Voksne, Region Syddanmark

Nordfyn
Vi søger 1 social- og sundhedsassistent til fast stilling på 32 - 37 timer gennemsnitligt pr. uge til afdeling Slottet, Østruplund til besættelse pr. d. 1. juni 2018 eller snarest derefter. Specialcenter for Unge og Voksne er et bo- og beskæftigelse...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere til sommerferie- og tilkaldervikariater

Assens Kommune - Plejecenter Æblehaven

Assens
Vil du være med til at give vores ældre mulighed for at leve som i eget hjem? Har du din faglige rygsæk pakket og klar? Er du fleksibel og stabil, og har du en god portion humor? Så er det måske lige dig, vi mangler. Ældrecenter Æblehaven søger soci...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Social- og sundhedsassistenter/-hjælper til Strandgården

Assens Kommune - Plejecenter Strandgården

Har du fagligheden i højsæde, og har du lyst og evner til at arbejde med demente borgere? Vil du have medindflydelse på din arbejdsdag, og kan du arbejde positivt med Eden Alternative? Så er du måske én af vores nye kolleger! Strandgården søger pr. ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018