Medarbejdere til Hjemmeplejen Haarby og Glamsbjerg

Vil du være en del af en udekørende gruppe, som vægter kreativitet og fleksibilitet i opgaveløsningen? Har du en positivt indstilling, og har du lyst til at arbejde rehabiliterende og selvstændigt? Så er det måske lige dig, vi søger!

Da vores dygtige social- og sundhedsassistent i aftenvagt har søgt nye udfordringer tættere på hendes bopæl i Jylland søger vi hendes afløser. Stillingen er en fast stilling i aftenvagt på 28 timer ugentligt i et 5-2 rul, hvor der arbejdes mandag og tirsdag samt weekender i ulige uger. 
 
Vi søger også sommerferieafløsere i perioden 1. maj til 15. september 2018 i blandende vagter dag og aften samt timelønnede afløsere der kan træde til med kort varsel. 
 
Angiv gerne i din ansøgning, hvilken stillingen du søger.
 
Hvem er vi 
Hjemmeplejen i Glamsbjerg og Haarby er en udekørende gruppe, der både dækker land og by. Vi vægter kreativitet og fleksibilitet i opgaveløsningen. Vi varetager opgaver efter §83 og §83a samt delegerede opgaver.
 
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og er bevidste om det i vores daglige arbejde. Vi udviser omsorg for hinanden, og der er plads til forskellighed. Vi tror på, at den bedste indsats for borgeren ydes, hvis vi har et tværfagligt fokus og samarbejde.  
 
Hvem er du
Vi forventer at du:  
 • er stabil, og at du sætter en ære i at passe dit arbejde  
 • er positivt indstillet  
 • kan reflektere og være fagligt bevidst  
 • kan sige til og fra  
 • har flair for IT, da vi anvender Nexus og skal implementere Fælles Sprog 3 til efteråret.  
 • kan arbejde rehabiliterende og selvstændigt.

Kørekort er en forudsætning for at kunne varetage jobbet. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder vores nye kollegaer:
 • et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der er plads til skæve ideer for at få tingene til at lykkedes 
 • gode kolleger, der gerne går i dialog omkring, hvordan vi varetager opgaven omkring borgeren bedst 
 • et godt kollegafællesskab, hvor der løbende arrangeres arrangementer f.eks. biografture, fællesspisning mv. 
 • faglig sparring på tværs af faggrupper og derved fokus på det tværfaglige samarbejde 
 • en bred vifte af faglige opgaver med et borgergrundlag, der rummer mange forskelligheder
 • et job, hvor der er stort fokus på faglig udvikling, herunder Triage, hverdagsrehabilitering samt handleplaner og SMART mål.
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   
 
Vil du vide mere 
Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Maria Kunz på tlf. 64 74 69 73, eller vores planlægger på tlf. 64 74 76 97.
 
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt fredag, den 23. februar 2018.
Uddannelsesbevis bedes medbragt ved en eventuel samtale.  
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Ældrecenter Æblehaven

Assens Kommune - Plejecenter Æblehaven

Assens
Vil du være med til at give vores ældre mulighed for at leve som i eget hjem? Er din faglige rygsæk pakket og klar, og er du fleksibel, stabil, tålmodig og rolig med en god portion humor? Så er du måske vores fremtidige kollega! Ældrecenter Æblehave...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Ældrecenter Æblehaven

Assens Kommune - Plejecenter Æblehaven

Assens
Lægger du vægt på, at vores ældre skal have mulighed for at leve som i eget hjem, og at et plejehjem samtidig er et hjem, hvor man får professionel pleje? Så er du måske vores nye kollega! Ældrecenter Æblehaven i Haarby søger en social- og sundhedsa...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til Bofællesskabet Odensevej i Assens

Assens Kommune - Plejecentre

Assens
Er du den, som inspireres af trivsel og succesoplevelser i hverdagen, og den, som kan tilrettelægge en hverdag der skaber ro, struktur og stabilitet i et positivt samspil med vores beboere og pårørende? Så er det måske lige dig, vi har brug for i vo...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent/-hjælper

Assens Kommune - Plejecenter Holmely

Middelfart
Vil du være en del af et hjem, hvor beboerne inddrages i dagens gøremål? Har du viden om demensramte, og kan du møde vores beboere i øjenhøjde og støtte dem i at bruge egne ressourcer? Ser du muligheder frem for begrænsninger, og har du lyst til at ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Social- og sundhedsassistentelever august 2018

Middelfart Kommune

Middelfart
Skal du være en af vores kommende social- og sundhedsassistentelever? 7. august 2018 starter det næste hold til social- og sundhedsassistent på Social- og sundhedsuddannelsen.Middelfart Kommune optager 9 elever til dette hold. Du har mulighed for at...