Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til ledelses- og ministerbetjening i den kommende Skattestyrelse

Er du stærk til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, og har du erfaring med udarbejdelse af beslutningsgrundlag og ministerbetjening? Og kunne du tænke dig at bruge dine evner til at opbygge et nyt fagområde? Så bliv en del af Ledelsessekretariatet i fagområdet Person i den kommende Skattestyrelse.  
 
En spændende og travl hverdag i et fagligt stærkt miljø  
Vi søger nye kolleger, som vil være med til at opbygge ministerbetjeningen og den juridiske sagsbehandling, og derigennem bidrage til at understøtte forskellige niveauer i fagområdet.  
 
Du skal bl.a.:  
 

  • Udarbejde oplæg i forbindelse med ledelses- og ministerbetjening  
  • Udarbejde og kvalitetssikre skriftligt materiale, herunder beslutningsoplæg til direktør og departement  
  • Koordinere, indsamle, strukturere og kvalitetssikre svar  
  • Være med til at understøtte afdelingerne i Person i forbindelse med udarbejdelse af oplæg til brug for ledelsen i Person, direktionen i Skattestyrelsen eller departementet  
 

Samtidig vil du skulle beskæftige dig med juridiske problemstillinger inden for et bredt felt, koordinering inden for fx lovforberedende arbejde, samt udredninger og besvarelser til Folketingets Ombudsmand.  
 
Du vil få et tæt samarbejde med kolleger, ledelse og skattefaglige medarbejdere.  
 
Faglig, professionel og fleksibel  
Du har en relevant videregående uddannelse, fx juridisk profil som cand. jur. eller lign. Samtidig har du en god forståelse for politiske, organisatoriske og samfundsmæssige problemstillinger. Du har gerne solid erfaring med ledelsesstøtte fra en lignende organisation, og det er en fordel at have kendskab til offentlighedsloven og forvaltningsloven. Hvis du er nyuddannet med de rette kompetencer, sørger vi for oplæring.  
 
Herudover forventer vi, at du:
 
  • Er kommunikativt skarp, især i din skriftlige formidling  
  • Er analytisk stærk og evner hurtigt at sætte dig ind i ukendt stof  
  • Har en god forståelse for beslutningsprocesser og interessenthåndtering  
  • Er imødekommende og god til at samarbejde og koordinere på tværs af faglige og organisatoriske skel
  • Er selvstændig, initiativrig og robust og kan bevare overblikket, når der er mange opgaver og korte deadlines  
 
Om os  
Du bliver en del af Ledelsessekretariat Person, hvis primære fokus er at understøtte den samlede ledelse i fagområdet Person i at skabe gode resultater i arbejdet med at understøtte skattebetalingerne hos personer, udenlandske arbejdstagere og danskere med udlandsforhold.
 
Vi er et kontor under opbygning, og vi har en særlig opgave med at opbygge og etablere hovedsædet for Person i Ribe. Det betragter vi som en pioneropgave, som vi sætter en stor ære i at lykkes med. Formålet med kontoret er at yde ledelsesstøtte til fagdirektøren og underdirektørerne ift. daglig drift og strategisk udvikling, at arbejde med styring og planlægning samt at koordinere og være udførende på tværgående opgaver for hele forretningsområdet Person, der har ca. 1400 medarbejdere på 20 adresser.  
 
Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger samt stor faglig sparring. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.  
 
Ansøgning og kontakt  
Send senest 15. marts 2018 din ansøgning inkl. CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via ”søg stillingen”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Karoline Klaksvig på tlf.: 72 38 86 26. Samtaler forventes at finde sted snarest efter ansøgningsfristens udløb.
 
Dit arbejdssted bliver indtil videre Sorsigvej 35, 6760 Ribe.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.  
 
Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.  
 
Om Skattestyrelsen  
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.  
 
Skattestyrelsens kerneopgave bliver at sikre nem og korrekt skattebetaling for borgere og virksomheder. Styrelsen forventes bemandet med ca. 3.300-3.500 medarbejdere og får kontorer i hele landet, herunder i København, Ribe, Høje Taastrup og Århus. Læs mere om Skattestyrelsen på http://www.fra1til7.dk.
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her