Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til let montage søges

HR-Industries søger for virksomhed i Randers dygtige medarbejdere til lettere montageopgaver på fabrik. Der vil være tale om et længerevarende projekt, som forløber sig til mindst året ud.


Vi søger:


Medarbejdere, som har erfaring med produktionsarbejde, og gerne erfaring indenfor jern- og metalområdet, elektronikområdet eller lignende. Du er fix på fingrene, og kan anvende alment håndværktøj.


Vi søger friske og motiverede medarbejdere, som bidrager med en god energi


Du er ansvarsbevidst og kvalitetsbevidst


Jobbet foregår meget i teams, så det er vigtigt, du har gode samarbejdsevner


Du har en god fysisk form, da jobbet til tider kan foregå i højt tempo


Løn: 165,40 kr. pr. time


Kontakt samt CV:
Synes du at ovenstående lyder interessant, må du meget gerne sende din ansøgning til job@hr-industries.dk, mærket ”Let montage Randers”. Har du spørgsmål eller andet vedr. stillingen, kan du kontakte Konsulent, Dina Kristensen eller Konsulent, Jørgen Laursen på telefonnummer 86 42 35 40 imellem kl. 08.00-12.00.


Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.


Hvem er HR-Industries
HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker, fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.  


Vores speciale
Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske designere, ingeniører og ledere.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her