Medarbejdere til rengøringsteam på operationsgang og fødegang på Herlev Hospital

Er du modig, nysgerrig og forandringsvillig og har du lyst til at være en del af et stort team, som skal levere en høj rengøringskvalitet for hospitalets patienter på både fødegang, operationsgang samt i renrum, så søger Herlev Hospital nye kollegaer til vores OP-team.

Vi arbejder efter INSTA 800 standarden og vejledningen NIR (Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer)Lidt om os

Vi er et stort akuthospital som er i drift hele døgnet med 27 operationsstuer og 12 fødestuer under teamet. Rengøringsenheden har personale på arbejde hele døgnet og dagene uforudsigelige da antallet af fødsler og operationer svinger fra dag til dag.

Vi arbejder i teams og vores arbejde består derfor også i at kommunikere godt og tydeligt med hinanden og styrke det gode samarbejde samt kollegaskab.Vi forventer

Rengøringsenheden på Herlev og Gentofte Hospital søger Medarbejdere til rengøringsteam på operationsgang og fødegang på Herlev og Gentofte Hospital.

At du er mødestabil og ansvarsfuld, at du er god til at samarbejde, men at du også kan arbejde selvstændigt, at du vil være med til at levere en høj rengøringskvalitet hver dag.

At du er modig, nysgerrig og forandringsvillig og ser muligheder frem for begrænsningerVi foretrækker ansøgere med erfaring inden for INSTA 800 og NIR og ansøgere med erfaring fra hospitalsrengøring samt rengøring på operationsgang.Vi forventer at du har gode danskkundskaber og kan fremvise bevis for bestået eksamen på FVU niv. 2 eller en bestået 9 klasses eksamen i dansk og gerne uddannet som rengøringstekniker

AnsættelsesvilkårArbejdstiden er 37 timer i skiftende vagter.Du skal forvente at der ved ferie og sygdom vil kunne forekomme omlægning af vagter og at du derfor skal være villig til at ændre på din faste mødetid når behov opstår. Aften og nattevagter kan også forekommeLøn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er søndag den 21. februar 2021 kl. 12.00

Vi forventer at holde samtaler løbende

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til

Kvalitets-og Uddannelsesleder

Birthe Bach Jensen på tlf. 38 68 90 75 i tidsrummet 08.00 – 13.00


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.