Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til Toftebo Center for midlertidige ophold

Sætter du pris på en foranderlig hverdag og nye udfordringer. Så er du måske vores nye kollega?

Toftebo Center for midlertidige ophold har åbnet flere stuer og søger derfor kollegaer til forskellige stillinger og vagtlag.

Vi søger:

  • En sygeplejerske til dagvagt på 32 timer om ugen med weekendvagt hver 4. weekend.
  • En social og sundhedshjælper til dagvagt på 32 timer om ugen og weekendvagt hver 2. weekend.
  • En sygeplejerske eller social og sundhedsassistent til aftenvagt på 28 timer og weekendvagt hver 2. weekend. Vi arbejder med 5/2 rul.
  • Endvidere har vi timelønnede og sommerferievikariater på 4-6 måneder til alle faggrupper (spl, ssa og ssh) fra 1.6.18 og frem.

Om dig
  • Du sætter pris på en foranderlig hverdag og nye udfordringer.
  • Du interesserer dig for den rehabiliterende tilgang med borgeren i centrum.
  • Du har fokus på forebyggelse og tidlig opsporing, du kan observere, reagere og handle ud fra borgeres akutte og basale behov.
  • Din tilgang til arbejdet er selvstændig, tværfaglig og altid med borgerens behov og ressourcer som omdrejningspunkt.
  • Du er imødekommende og du har en høj faglig standard. Det er en fordel, hvis du har erfaring med triage og rehabilitering.

Om jobbet
På Toftebo arbejder vi målrettet med rehabilitering, tidlig opsporing, forebyggelige indlæggelser og patientsikkerhed. Vores hverdag er præget af uforudsigelighed, komplekse opgaver og en del instrumentel sygepleje. Vi arbejder systematisk med triage og elektroniske borgertavler, der understøtter vores faglige arbejde. Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Tiltrædelse til stillinger med fastansættelse d. 1.7.2018 eller efter aftale. Tiltrædelse til stillinger som timelønnede eller vikariat d. 1.6.2018 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om Toftebo
Toftebo er Gribskov Kommunes Center for midlertidige ophold og ligger på Toftebovej 7b, 3230 Græsted, tæt på Helsinge, Hillerød og Helsingør. Toftebo er en del af PlejeGribskov, som består af i alt 3 centre. Foruden Toftebo består PlejeGribskov af et plejecenter Helsingegården, i Helsinge samt et plejecenter Trongården, i Vejby.

Toftebo har 41 midlertidige pladser, herunder også 2 akutpladser, som praktiserende læge kan indlægge borgere på. De øvrige 39 pladser er målrettet borgere med behov for intensiv rehabilitering, borgere på aflastningsophold samt borgere i terminale forløb.

Toftebo tilbyder
Vi vægter kompetenceudvikling højt, og har derfor et fagligt forum for både social og sundheds hjælpere, social og sundhedsassistenter samt sygeplejersker. Samtidig afholder vi jævnligt i huset akutsimulationer. Du vil få individuel tilrettelagt introduktion med en mentor. Indenfor de første 3 måneder vil du have 2 samtaler med din leder, hvor der følges op på introduktionen. Du vil også deltage i et introkursus til PlejeGribskov samt et introkursus i forflytning.

På Toftebo vil du blive en del af et tværfagligt team med kompetente engagerede kollegaer, som vægter det gode arbejdsmiljø højt. Teamet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, servicemedarbejdere, diætist samt fysio- og ergoterapeuter.

Yderligere oplysninger
Vækker dette din nysgerrighed, og har du lyst at høre mere eller besøge os, er du velkommen til at kontakte centerleder Camilla Strøyberg på tlf.: 7249 7781 eller teamleder Maria Andersen på tlf. 7249 7877.

Se også InCares film på Youtube, omkring vores elektroniske triagetavler. https://youtu.be/7FBKXbBBrdg?t=53

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest den 14. maj 2018.
Samtaler forventes afholdt den 22. maj 2018 og 23. maj 2018. Samtaler til vikariater afholdes løbende.

Det er en stor hjælp for os, hvis du i ansøgningen skriver, hvilken stilling du søger.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her