Medarbejdere til Toftebo Center for midlertidige ophold

Sætter du pris på en foranderlig hverdag og nye udfordringer. Så er du måske vores nye kollega?

Toftebo Center for midlertidige ophold har åbnet flere stuer og søger derfor kollegaer til forskellige stillinger og vagtlag.

Vi søger:

  • En sygeplejerske til dagvagt på 32 timer om ugen med weekendvagt hver 4. weekend.
  • En social og sundhedshjælper til dagvagt på 32 timer om ugen og weekendvagt hver 2. weekend.
  • En sygeplejerske eller social og sundhedsassistent til aftenvagt på 28 timer og weekendvagt hver 2. weekend. Vi arbejder med 5/2 rul.
  • Endvidere har vi timelønnede og sommerferievikariater på 4-6 måneder til alle faggrupper (spl, ssa og ssh) fra 1.6.18 og frem.

Om dig
  • Du sætter pris på en foranderlig hverdag og nye udfordringer.
  • Du interesserer dig for den rehabiliterende tilgang med borgeren i centrum.
  • Du har fokus på forebyggelse og tidlig opsporing, du kan observere, reagere og handle ud fra borgeres akutte og basale behov.
  • Din tilgang til arbejdet er selvstændig, tværfaglig og altid med borgerens behov og ressourcer som omdrejningspunkt.
  • Du er imødekommende og du har en høj faglig standard. Det er en fordel, hvis du har erfaring med triage og rehabilitering.

Om jobbet
På Toftebo arbejder vi målrettet med rehabilitering, tidlig opsporing, forebyggelige indlæggelser og patientsikkerhed. Vores hverdag er præget af uforudsigelighed, komplekse opgaver og en del instrumentel sygepleje. Vi arbejder systematisk med triage og elektroniske borgertavler, der understøtter vores faglige arbejde. Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Tiltrædelse til stillinger med fastansættelse d. 1.7.2018 eller efter aftale. Tiltrædelse til stillinger som timelønnede eller vikariat d. 1.6.2018 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om Toftebo
Toftebo er Gribskov Kommunes Center for midlertidige ophold og ligger på Toftebovej 7b, 3230 Græsted, tæt på Helsinge, Hillerød og Helsingør. Toftebo er en del af PlejeGribskov, som består af i alt 3 centre. Foruden Toftebo består PlejeGribskov af et plejecenter Helsingegården, i Helsinge samt et plejecenter Trongården, i Vejby.

Toftebo har 41 midlertidige pladser, herunder også 2 akutpladser, som praktiserende læge kan indlægge borgere på. De øvrige 39 pladser er målrettet borgere med behov for intensiv rehabilitering, borgere på aflastningsophold samt borgere i terminale forløb.

Toftebo tilbyder
Vi vægter kompetenceudvikling højt, og har derfor et fagligt forum for både social og sundheds hjælpere, social og sundhedsassistenter samt sygeplejersker. Samtidig afholder vi jævnligt i huset akutsimulationer. Du vil få individuel tilrettelagt introduktion med en mentor. Indenfor de første 3 måneder vil du have 2 samtaler med din leder, hvor der følges op på introduktionen. Du vil også deltage i et introkursus til PlejeGribskov samt et introkursus i forflytning.

På Toftebo vil du blive en del af et tværfagligt team med kompetente engagerede kollegaer, som vægter det gode arbejdsmiljø højt. Teamet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, servicemedarbejdere, diætist samt fysio- og ergoterapeuter.

Yderligere oplysninger
Vækker dette din nysgerrighed, og har du lyst at høre mere eller besøge os, er du velkommen til at kontakte centerleder Camilla Strøyberg på tlf.: 7249 7781 eller teamleder Maria Andersen på tlf. 7249 7877.

Se også InCares film på Youtube, omkring vores elektroniske triagetavler. https://youtu.be/7FBKXbBBrdg?t=53

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest den 14. maj 2018.
Samtaler forventes afholdt den 22. maj 2018 og 23. maj 2018. Samtaler til vikariater afholdes løbende.

Det er en stor hjælp for os, hvis du i ansøgningen skriver, hvilken stilling du søger.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedshjælper, aftenvagt

ESTRIDS PLEJE & HJEMMESERVICE A/S

Gribskov
Estrids Pleje søger 1 Aftenvagt 28 timer pr. uge m. arbejde hv. 2 weekend. TILTRÆDELSE snarest muligt eller efter nærmere aftale. Kunne du tænke dig et job i Danmarks ældste private plejevirksomhed, kan du svare ja til nedenstående krav, så er du go...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Vi søger omsorgskunstner til vores Demensplejecenter - dagvagt

Fredensborg Kommune

Helsingør
Vi søger dig der vil gøre en forskel for vores beboere - hver dagVi søger ny kollegaer til en vores boenheder på Benediktehjemmet, fordi en af vores kollegaer ønsker at arbejde i aftenvagt i sin nuværende boenhed. Vil du arbejde med demens efter Tom...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Afløsere til hverdag, weekend og sommerferien søges til Plejehjemmet Birkebo, Helsingør

Plejehjemmet Birkebo

Helsingør
Er du sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistent-elev eller er du uddannet social og sundhedshjælper assistent og ønsker ekstra arbejde, så kan vi tilbyde dig vagter på Birkebo. Vi kan tilbyde dig: dag-, aften nattevagter (hvis du er uddannet...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:12. juni 2018

Sommerferievikariater/studierelevante fritidsjob til Omsorgscentrene Solgården og Tolleruphøj

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Vi søger sommerferieafløsere i perioden uge 25-33 med efterfølgende mulighed for faste weekendvagter.Er du uddannet social- og sundhedshjælper assistent, studerende eller i gang med en uddannelse som sygeplejerske? Vi søger nye kolleger til at dække...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Alletiders kollegaer holder sommerferie

Helsingør Kommune

Helsingør
Plejehjemmet Grønnehaven søger derfor sommerferieafløsere til plejen i perioden 1.4.2018-31.8.2018 eller efter aftale. Der vil være mulighed for at arbejde både dag-, aften eller nat. Ansøgere med uddannelse som SSH eller SSA vil blive foretrukket. ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018