Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere til weekend- og ferieafløsning i Vejen

Firmabeskrivelse

Kunne du tænke dig at blive en del af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed?

Til vores site i Vejen, søger vi medarbejdere over 18 år, til afløsning i weekender, i ferieperioder og på helligdage i vores laboratorier og på lageret. Har du lyst til at kombinere din naturfaglige interesse med et spændende job i et produktionsmiljø, er denne mulighed måske det rette for dig!

Du er måske i gang med en uddannelse, har sabbatår eller har et andet job du ønsker at supplere med ekstra timer.

Jobbeskrivelse

Du bliver en del af en tempofyldt og dynamisk arbejdsplads, hvor vi leverer analyseresultater til miljø- og fødevaresektoren. Sammen med de dygtige og engagerende kolleger, som består af laboranter, laboratorieassistenter og lagerpersonale, vil du bidrage til at vores kernekompetence, som er analyseresultater til vores kunder i rette kvalitet og til rette tid.

Opgaverne kan eksempelvis bestå i at hjælpe med registrering og klargøring af prøvemateriale, opfyldning af forbrugsvarer i laboratoriet, containertømning, forefaldende opgaver, mv. Det er ikke et krav at du tidligere har arbejdet i et laboratorium, da der vil finde en grundig oplæring sted, men det er vigtigt at du har vilje og evner at tilegne dig ny viden og trives med at følge procedurer. Du tager ejerskab for dine opgaver og slipper dem først når de er løst.  

Kvalifikationer

  • Du er lærenem og har en positiv og fleksibel indstilling til tingene
  • Du arbejder systematisk og forstår vigtigheden af kvalitet i arbejdet
  • Du er omhyggelig og har ordenssans
  • Du er stabil i dit fremmøde og i din arbejdsindsats
  • Du har flair for IT
  • Du kan arbejde selvstændigt og udviser samtidig gode samarbejdsevner
  • Du skal være fyldt 18 år

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere oplysninger

Arbejdstider:
Dine vagter vil primært placeres i weekender og ferieperioder, og du vil også skulle arbejde på nogle helligdage i løbet af året. Der kan være tidspunkter med høj belastning, hvor du vil få tilbudt flere vagter.

Vi tilbyder:
Et job i en dynamisk international organisation, hvor du kan få muligheden for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på et sundt arbejdsmiljø.

Ansøgning

Vi søger løbende nye kolleger til ferie- og weekendafløsning, så send os din ansøgning, CV og evt. relevante bilag, ved at klikke på ”søg jobbet" og efterfølgende klikke på "Jeg er interesseret”, hvis du ser det som det rette mulighed for dig.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.