Medhjælper i alle afsnit/ farmworker for pig production

Vi søger en engageret medhjælper, derhar lyst til at hjælpe i alle afsnit i vores produktion. Allerhelst har du erfaring og ved, hvad det indebærer at arbejde i en moderne griseproduktion, hvor der er fokus på dyrene og det gode kollegiale samarbejde. Ærlighed og arbejdsomhed er nøgleordene i vores virksomhed. Jobbet kan slet ikke beskrives fuld i denne her lillge annonce, men ring gerne og jeg fortæller mere.

 

Worker for pigproduction wanted. Teamplayer and honesty are the keywords in our company, which also involves farming in Latvia, Lithuania and Germany.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Landbrugsmedhjælper eller landbrugselev

ERIK WINTHER ANDERSEN

Krogsgård og Engholm søger landbrugsmedhjælper eller landbrugselev fra 1. juni eller efter nærmere aftale. Du vil blive oplært i arbejdet hele vejen rundt - lige fra poltestalden, løbeafdelingen, drægtighedsstalden og farestalden, til klimastaldene....
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Medarbejder til maskinstation

GÅRDEJER ERIK EGELUND JENSEN

Medarbejder til maskinstation Vi søger en medarbejder, der har lyst til at arbejde på en maskinstation. Arbejdsopgaver: Kørsel med traktor f.eks. med gylle, pløje og så Kørsel med lastbil og forvogn hænger (kørsel til varmeværker) Presning og samlin...
Indrykket:9. marts 2018
Udløbsdato:4. maj 2018