Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medhjælper til projekt ved entreprenør virksomhed

For en virksomhed beliggende i Grindsted området, søger vi en dygtig medarbejder til projekt ved en entreprenør virksomhed. Projektet er i 4-5 mdr., med mulighed for forlængelse efterfølgende hvis det ønskes. Jobbet er på fuldtid. 

Arbejdsopgaverne vil være at assistere maskinførere og lave andre fysiske opgaver ved entreprenør virksomheden.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har gerne erfaring med fysisk arbejde

- Du har gerne arbejdet ved en entreprenørvirksomhed før 

- Du kan starte nu

- Du er mødestabil og en god kollega

 

Virksomheden tilbyder dig følgende:

- Et vikariat med mulighed for forlængelse

- Opstart nu 

- Dygtige kollegaer og god oplæring

- Løn efter kvalifikationer

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "MEDHJÆLPER ENTREPRENØR" 

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330030640Phoenix-ac779db012019-06-03T00:00:00Medhjælper til projekt ved entreprenør virksomhed

For en virksomhed beliggende i Grindsted området, søger vi en dygtig medarbejder til projekt ved en entreprenør virksomhed. Projektet er i 4-5 mdr., med mulighed for forlængelse efterfølgende hvis det ønskes. Jobbet er på fuldtid. 

Arbejdsopgaverne vil være at assistere maskinførere og lave andre fysiske opgaver ved entreprenør virksomheden.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du har gerne erfaring med fysisk arbejde

- Du har gerne arbejdet ved en entreprenørvirksomhed før 

- Du kan starte nu

- Du er mødestabil og en god kollega

 

Virksomheden tilbyder dig følgende:

- Et vikariat med mulighed for forlængelse

- Opstart nu 

- Dygtige kollegaer og god oplæring

- Løn efter kvalifikationer

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen "MEDHJÆLPER ENTREPRENØR" 

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

2019-07-19T00:51:02.540 For en virksomhed beliggende i Grindsted området, søger vi en dygtig medarbejder til projekt ved en entreprenør virksomhed. Projektet er i 4-5 mdr., med mulighed for forlængelse efterfølgende hvis det ønskes. Jobbet er på fuldtid. Arbejdsopgaverne vil være at assistere maskinførere og lave andre fysiske opgaver ved entreprenør virksomheden. Vi forventer følgende fra dig: - Du har gerne erfaring med fysisk arbejde - Du har gerne arbejdet ved en entreprenørvirksomhed før - Du kan starte nu - Du er mødestabil og en god kollega Virksomheden tilbyder dig følgende: - Et vikariat med mulighed for forlængelse - Opstart nu - Dygtige kollegaer og god oplæring - Løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på varde@work4all.nu - mærk ansøgningen MEDHJÆLPER ENTREPRENØR Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål11jobnetac779db0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-18T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3533354Work4all Vejle11Avej 17200GrindstedDKDanmark0varde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset766682JobNet4993968499396810023-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac779db0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac779db0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac779db0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ac779db0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonMedhjælper til projekt ved entreprenør virksomhed1Dansk3Læse/ tale833205Maskinfører28Industri361855424Alexander Plagborgvarde@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330107758Maskinfører eller strygejernsmand til asfaltholdRobot YIT Danmark A S, søger nu en engageret maskinfører eller strygejernsmand til asfalthold. Holdet udfører mange forskelligartede asfalteringsopgaver i det midtjyske område. Så trives du med udendørs arbejde, og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende flyttes. Så har vi måske jobbet for dig. Det er en fordel, hvis du har asfalterfaring, men ikke et krav. Vigtigst er, at du har lysten, til at tilegne dig nye viden og kompetence. Vi lægger vægt på, at du: Har lyst til at indgå i et velfungerende team, med gode og rutinerede kollegaer. Har et godt humør og er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid. Tager ansvar og er mødestabil. Har kørekort. Da arbejdsstedet varierer geografisk, er det en stor fordel, hvis du selv kan transportere dig rundt. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt L S MERE OM YIT DANMARK PÅ WWW.YIT.DK Er du interesseret, så kontakt Formand Knud Folmer Jensen 29686719. Eller send en ansøgning til ditte.finsen@yit.dk

YIT Danmark A/S, søger nu en engageret maskinfører eller strygejernsmand til asfalthold.

Holdet udfører mange forskelligartede asfalteringsopgaver i det midtjyske område.

Så trives du med udendørs arbejde, og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende flyttes. Så har vi måske jobbet for dig.

Det er en fordel, hvis du har asfalterfaring, men ikke et krav. Vigtigst er, at du har lysten, til at tilegne dig nye viden og kompetence.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har lyst til at indgå i et velfungerende team, med gode og rutinerede kollegaer.
 • Har et godt humør og er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid.
 • Tager ansvar og er mødestabil.
 • Har kørekort.

Da arbejdsstedet varierer geografisk, er det en stor fordel, hvis du selv kan transportere dig rundt.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt

LÆS MERE OM YIT DANMARK PÅ WWW.YIT.DK

Er du interesseret, så kontakt Formand Knud Folmer Jensen 29686719.

Eller send en ansøgning til ditte.finsen@yit.dk

YIT Danmark A/S - Dortheasminde fabrik/værksted/vejhold/kontorUldum2019-10-16T00:00:002019-12-09T00:00:00
330113832Gravemaskinefører søges til HedenstedRobot Har du erfaring med gravemaskineføring? Kan du varetage mange forskellige opgaver indenfor faget? Så er du måske personen, vi står og mangler i Hedensted. Læs mere om stillingen her! Vi et stærkt familiefirma med ærlige og stolte traditioner med respekt for faget. Vi løser mange forskellige slags opgaver - blandt andet jordarbejde, nybygning, fundament, betonarbejde og belægningsarbejde. Nu søger vi en erfaren gravemaskinefører til vores team. Det vigtigste for både os i alle typer af opgaver er den rette kvalitetssikring. Derfor er det også vigtigt, at du går meget op i kvaliteten af det arbejde, du udfører. For at varetage stillingen skal du helst have min. 1 års erfaring med gravemaskine. Du skal desuden have kørekort.Stillingen er med henblik på fastansættelse. Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer. Det forventer vi af dig: Du har min. 1 års erfaring med gravemaskine Du er hårdtarbejdende og kvalitetsbevidst Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver Du har kørekort Det kan du forvente af os: Løn efter kvalifikationer Varierede arbejdsopgaver Kompetente og imødekommende kolleger Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Louise Sindberg. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125998.Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du erfaring med gravemaskineføring? Kan du varetage mange forskellige opgaver indenfor faget? Så er du måske personen, vi står og mangler i Hedensted. Læs mere om stillingen her!

Vi et stærkt familiefirma med ærlige og stolte traditioner med respekt for faget. Vi løser mange forskellige slags opgaver - blandt andet jordarbejde, nybygning, fundament, betonarbejde og belægningsarbejde. Nu søger vi en erfaren gravemaskinefører til vores team.  
Det vigtigste for både os – i alle typer af opgaver er – den rette kvalitetssikring. Derfor er det også vigtigt, at du går meget op i kvaliteten af det arbejde, du udfører. 

For at varetage stillingen skal du helst have min. 1 års erfaring med gravemaskine. Du skal desuden have kørekort.

Stillingen er med henblik på fastansættelse. Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer.

Det forventer vi af dig:

 • Du har min. 1 års erfaring med gravemaskine
 • Du er hårdtarbejdende og kvalitetsbevidst
 • Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver
 • Du har kørekort 


Det kan du forvente af os:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Varierede arbejdsopgaver 
 • Kompetente og imødekommende kolleger 


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Louise Sindberg. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125998.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSHedensted2019-10-29T00:00:002019-12-01T00:00:00
330108107Gravfører 20+ tons til ViborgRobot For en virksomhed i Tjele, søger vi en gravfører 20 tons til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Arbejdet vil foregå med en radius på 30km omkring Viborg, hvor man møder ind hver dag. Arbejdsopgaverne vil være kørsel med gravko 20 tons og skovle med håndkraft. Derudover er det en stor fordel hvis du har kendskab til maskinstyring med GPS. Arbejdstiden vil være mandag torsdag kl. 06.00 16.00 og fredag kl. 06.00 12.00. Hvis ikke tiderne passer, så er der mulighed for flextider. Vi forventer følgende af dig: - Du er ansvarsbevidst og mødestabil - Du har erfaring fra entreprenørbranchen - Du kan arbejde selvstændigt - Du taler dansk og engelsk - Du har kørekort - Du er stabil og kvalitetsbevidst - Du er god til at lytte og informere - Du er åben og serviceminded - Du har mod på at lære nyt Virksomheden tilbyder: - God arbejdsplads med mange års erfaring - Opstart hurtigst muligt - Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende - Mulighed for ekstra timer, hvis det ønskes - Frihed under ansvar, da man selv styrer sin arbejdsdag Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen Gravfører 20 , Viborg

For en virksomhed i Tjele, søger vi en gravfører 20+ tons til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.
Arbejdet vil foregå med en radius på 30km omkring Viborg, hvor man møder ind hver dag.

Arbejdsopgaverne vil være kørsel med gravko 20+ tons og skovle med håndkraft. Derudover er det en stor fordel hvis du har kendskab til maskinstyring med GPS.  

Arbejdstiden vil være mandag – torsdag kl. 06.00 – 16.00 og fredag kl. 06.00 – 12.00. Hvis ikke tiderne passer, så er der mulighed for flextider.

Vi forventer følgende af dig:

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil

- Du har erfaring fra entreprenørbranchen

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du taler dansk og engelsk

- Du har kørekort

- Du er stabil og kvalitetsbevidst

- Du er god til at lytte og informere

- Du er åben og serviceminded

- Du har mod på at lære nyt


Virksomheden tilbyder:

- God arbejdsplads med mange års erfaring

- Opstart hurtigst muligt

- Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende

- Mulighed for ekstra timer, hvis det ønskes

- Frihed under ansvar, da man selv styrer sin arbejdsdag


Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "midt@work4all.nu" - mærk ansøgningen ”Gravfører 20+, Viborg"

 

Work4all VejleViborg2019-10-17T00:00:002019-12-11T00:00:00
330098500Erfaren maskinarbejder søgesRobot Vi søger 1 maskinarbejder Vi søger 1 erfaren og selvkørende maskinarbjder med arbejdsplads i Hovedgaard. Kendskab til GibbsCAM CNC programmering er en fordel. Erfaring med bearbejdning af metal og stål er også en fordel, dog ikke et krav. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede udfordringer og opgaver. Din arbejdsgang bliver struktureret, og du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi forventer at du: Har en god fysik Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: 10-12 uger, med stor mulighed for fastansættelse. Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vi søger 1 maskinarbejder

Vi søger 1 erfaren og selvkørende maskinarbjder med arbejdsplads i Hovedgaard. Kendskab til GibbsCAM CNC programmering er en fordel. Erfaring med bearbejdning af metal og stål er også en fordel, dog ikke et krav. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede udfordringer og opgaver. Din arbejdsgang bliver struktureret, og du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: 10-12 uger, med stor mulighed for fastansættelse.
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt

Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSHovedgård2019-10-01T00:00:002019-11-26T00:00:00
330102117Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges.Robot Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia. Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for. Vi forventer at du: Har en bred erfaring Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan arbejde selvstændigt Vilkår Mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikationer Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! 

Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia.

Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for.

Vi forventer at du:

 • Har en bred erfaring 
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan arbejde selvstændigt

Vilkår

 • Mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  

 

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig.

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSFredericia2019-10-07T00:00:002019-12-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinfører eller strygejernsmand til asfalthold

YIT Danmark A/S - Dortheasminde fabrik/værksted/vejhold/kontor

Uldum
YIT Danmark A S, søger nu en engageret maskinfører eller strygejernsmand til asfalthold. Holdet udfører mange forskelligartede asfalteringsopgaver i det midtjyske område. Så trives du med udendørs arbejde, og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:9. december 2019

Gravemaskinefører søges til Hedensted

Kandidaterne ApS

Hedensted
Har du erfaring med gravemaskineføring? Kan du varetage mange forskellige opgaver indenfor faget? Så er du måske personen, vi står og mangler i Hedensted. Læs mere om stillingen her! Vi et stærkt familiefirma med ærlige og stolte traditioner med res...
Indrykket:29. oktober 2019
Udløbsdato:1. december 2019

Gravfører 20+ tons til Viborg

Work4all Vejle

Viborg
For en virksomhed i Tjele, søger vi en gravfører 20 tons til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Arbejdet vil foregå med en radius på 30km omkring Viborg, hvor man møder ind hver dag. Arbejdsopgaverne vil være k...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:11. december 2019

Erfaren maskinarbejder søges

Vikarholdet.dk ApS

Hovedgård
Vi søger 1 maskinarbejder Vi søger 1 erfaren og selvkørende maskinarbjder med arbejdsplads i Hovedgaard. Kendskab til GibbsCAM CNC programmering er en fordel. Erfaring med bearbejdning af metal og stål er også en fordel, dog ikke et krav. Der tilbyd...
Indrykket:1. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019

Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges.

Vikarholdet.dk ApS

Fredericia
Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia. Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden u...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:2. december 2019