Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medicinsk afdeling, Regionshospitalet Randers søger engagerede speciallæger i Infektionsmedicin til ansættelse som afdelingslæger fra 1/12-2020 eller snarest derefter.

Vi ønsker at ansætte infektionsmedicinske speciallæger på Medicinsk afdeling, Regionshospitalet Randers.
Vi leder efter engagerede kollegaer, som ønsker at deltage i vores daglige arbejde, både i medicinsk afdeling, men også på tværs af sygehuset, så vi kan skabe de bedste patientforløb.

I hverdagen vil du blive tilknyttet vores Medicinske Sengeafsnit A, som nu indeholder specialerne geriatri, endokrinologi samt intern medicin.

Vi arbejder på medicinsk afdeling tværfagligt samt teambaseret, og vi lægger vægt på ordentlighed i vores relationer med patienter, pårørende, kollegaer samt samarbejdspartnere.

Vi vægter høj faglighed, samt et godt arbejdsklima, hvor læring, feedback og god tone er i centrum.

Som en del af vores infektionsmedicinske team ønsker vi en stærk kliniker, som er interesseret i udvikling, både fagligt og personligt.

Som afdelingslæge vil du blive tilbudt sparring på din videre udvikling som speciallæge, leder og formidler.

Du forventes at deltage aktivt i uddannelse af alle faggrupper både præ og post graduat, samt bidrage til kvalitets og udviklingsarbejde.

De medicinske speciallæger deltager i et vagthold på Akutafdelingen, hvor de ser medicinske patienter primært. Det forventes, at du deltager i dette arbejde samt den weekend/helligdags stuegang, der er på medicinsk afdeling.

Om medicinsk afdeling, Regionshospitalet Randers:
Fra 8/10-2020 er der 80 medicinske senge på afdelingen, fordelt på 3 sengeafsnit.
De har specialerne kardiologi, lungemedicin, reumatologi, gastro/hepatologi, endokrinologi samt geriatri. Alle specialerne har tilknyttede klinikker og der er derudover et fælles Medicinsk korttidsafsnit.
Der er lige nu 34 speciallæger i disse specialer ansat på afdelingen, samt ca. 40 yngre læger, som er i introduktionsstillinger, samt HU stillinger. Der er ligeledes ansat 30 lægesekretærer samt 250 sygeplejersker og assistenter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse. En forudsætning for ansættelse ved hospitalet er i øvrigt, at der gives samtykke til indhentelse af børneattest.

Ved spørgsmål kan Ledende Overlæge Pernille Sarto kontaktes på telefonnummer 78421601.
 

Sidste ansøgningsfrist er onsdag d. 21/10-2020.

Samtaler finder sted mandag d. 26/10-2020.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.