Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medicinsk gastroenterologisk klinik CA søger Klinisk Vejleder

Klinik CA på Rigshospitalet er en højt specialiseret klinik indenfor medicinsk gastroenterologi med 28 døgnsenge samt et ambulatorium med homecare-funktion. Vi arbejder med en spændende og udfordrende patientkategori, som primært lider af diagnosen korttarmssyndrom. En diagnose, som kun varetages på fem klinikker i Europa, hvoraf vi er den ene. Vi er derfor en meget atypisk mavetarm-medicinsk afdeling med en hverdag der udfordres af komplekse medicinske problemstillinger, primært hos den yngre patient. 
 
Klinikkens kerneydelse er at oplære patienter, pårørende og hjemmesygeplejersker i selvstændigt at kunne administrere parenteral ernæring i hjemmet og håndtering af kompliceret sår- og stomiskift. 
Udover diagnosen korttarmssyndrom modtager vi patienter med svær inflammatorisk tarmsygdom samt patienter til udredning/second opion fra landets andre hospitaler. 
 
Pr. 1. februar 2018 søger vi en klinisk vejleder, med henblik på at få varetage vores uddannelsesmæssige forpligtigelse indenfor sygeplejen. Dit ansvarsområde vil være klinikkens sygeplejestuderende og sous. ass. elever, men du vil også fungere som sygeplejerske i sengeafsnittet, og skulle gå med de studerende bed-side. 
 
Vi søger derfor en klinisk vejleder med: 

  • Viden og kendskab til patienter med korttarmssyndrom og hjemmeparenteral ernæring 
  • Klinisk vejlederkursus eller ønske om at påbegynde denne når næste kursus udbydes. 
  • Lyst til at arbejde med pædagogiske felt og erfaring med at indgå i undervisningsforløb med studerende 
  • Evner til at arbejde praksisnært i et tværfagligt miljø 
 
Til klinikken er knyttet to afdelingssygeplejersker, som varetager den daglige personaleledelse, og en klinisk specialist som driver klinikkens kvalitets, udviklings- og forskningsarbejde. 
Som klinisk vejleder vil du referere til den ene af klinikkens to afdelingssygeplejersker. 
 
Stillingen er på 37 timer/ugentlig og med weekendvagt hver 3. weekend ihv. 8. og 12. timers vagter.
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn. 
 

Der er naturligvis meget mere at fortælle om vores klinik, så du er velkommen til at ringe og høre nærmere hos afdelingssygeplejerske Birthe Vedel på telefon 3545 9522 eller 3545 3124. Du skal også være velkommen til at kigge forbi for at se/høre mere om afdelingen. Eller du kan kigge på vores hjemmeside på www.rigshospitalet.dk under Medicinsk Gastroenterologisk afdeling 
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 14. februar kl. 12.00 
Ansættelsesamtaler afholdes i uge 8. Starttidspunkt: 1. marts eller efter aftale.  
 

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her