Medicinsk sengeafsnit MS1, Gentofte, søger afdelingssygeplejerske

MS1 fremstår i dag som et sygeplejefagligt stærkt drevet sengeafsnit, hvor patient centreret pleje, et stort medarbejderengagement og lysten til at styrke kvaliteten af patienternes forløb gennem evidensbasering af sygeplejen er styrende elementer, Vision og Strategi for sygeplejen (2018-2020)
 
Personalet fremstår som en dygtig og engageret gruppe, der gør meget for at passe på både patienter og hinanden. Der er et godt arbejdsmiljø, hvor plads til humor og accept af forskelligheder er vigtige elementer i hverdagen. 
 
Afsnittet har 24 senge og er overvejende bemandet med sygeplejersker. Afsnittets dygtige speciallæger sikrer med kontinuitet i den daglige stuegangsfunktion et solidt udgangspunkt for et godt tværfagligt samarbejde til gavn for patientforløbet.  Afsnittets specialeprofil er infektionsmedicin, og der arbejdes både ledelsesmæssigt og fagligt tæt sammen med afdelingens ”søsterafsnit” på Herlev.  
 
Vi forventer, at din klare sygeplejefaglige ledelsesprofil og din evne til at motivere og engagere afsnittets sygeplejersker vil styrke afsnittets profil yderligere.  
Medicinsk afdelings vision om tilfredse patienter, der oplever meningsfulde og sammenhængende forløb, er styrende for din daglige ledelse og udviklingsarbejdet.  
 
Vores forventninger til dig indebærer:  
en ledelsesstil, hvor dit personale oplever at have dig tæt på 
at dit udgangspunkt er viden og erfaringer i højere grad end antagelser 
at du er god til at samarbejde og skabe mening og sammenhæng i hverdagen  
at du kan arbejde målrettet med driftsmålsstyring 
at du arbejder systematisk og effektivt med udpræget ordenssans 
at du har visioner for udvikling af sygeplejen til den medicinske patient 
 
I forhold til dine kompetencer forventer vi: 
relevant erfaring fra medicinsk afdeling eller med medicinske patienter 
ledelseserfaring og gerne relevant lederuddannelse (regionens LAM, Diplom eller Master) 
 
Dine rammer 
Din daglige lægelige samarbejdspartner er den funktionsansvarlige overlæge. Herudover indgår du i en 4 delt områdeledelse med den specialeansvarlige overlæge, din afdelingssygeplejerskekollega på Herlev og det infektionsmedicinske ambulatoriums afdelingssygeplejerske.  
Du bliver medlem af afdelingens områdeledelsesgruppe, og du mødes ofte med et netværk af afdelingssygeplejersker i afdelingen. Ud over den ledende oversygeplejerske finder du sparring hos afsnittets tilknyttede kliniske sygeplejespecialist, og dine nærmeste afdelingssygeplejerskekolleger. 
 
En del af din daglige arbejdstid bruger du til at sikre kvaliteten af de enkelte patientforløb og til at løse forekommende administrative, driftsmæssige og personalemæssige opgaver og udfordringer i afsnittet i samarbejde med din assisterende afdelingssygeplejerske. 
 
Afsnittet har to kliniske vejledere, der i samarbejde med afdelingens kliniske underviser sikrer et godt uddannelsesforløb for sygeplejestuderende. 
Afsnittet indgår i afdelingens interne evidensbaseringsaktiviteter, og hver dag er der planlagt faglig refleksion ”15 faglige minutter”.  
 
Det medicinske afsnits kerneydelse 
Udredning, behandling og sygepleje til patienter med såvel lette som svære infektioner som sepsis, pneumonier og urinvejsinfektioner. Hertil isolerede patienter med multiresistente bakterier. 
Afsnittet indgår i øjeblikket, som det ene af 2 ud af afdelingens 9 sengeafsnit i en forskningsbaseret afprøvning og implementering af ny teknologi i forhold til at styrke ældre patienters kostindtag. 
 
Ansøgningsfrist onsdag d. 21. februar 
 
Ansættelsessamtaler mandag d. 26. februar 
 
Yderligere oplysninger ved kontakt til ledende oversygeplejerske Flemming Olsen på tlf. 28 83 22 88 eller mail: flemming.olsen@regionh.dk  
 
Medicinsk afdeling - Hvem er vi 
Medicinsk afdeling er Herlev og Gentofte Hospitals store akut medicinske afdeling med næsten 22.000 akutte indlæggelsesforløb. Afdelingen har 4 lægelige specialer: lungemedicin, endokrinologi, geriatri og infektionsmedicin. Til alle specialer er tilknyttet sengeafsnit på begge matrikler og ambulante funktioner med ca. 100.000 besøg for patienter med såvel akutte som kroniske medicinske tilstande. 
Specialeområderne er ledet af engagerede områdeledelser under en visionær afdelingsledelse, der har et stærkt fokus på patienttilfredshed, sygeplejefaglighed og forskning.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske søges til Team MA, Onkologisk Afdeling

Onkologisk Afdeling

Er du en erfaren sygeplejerske med interesse for det onkologiske speciale, og har du lyst til at påvirke fremtidens sygepleje, så har du muligheden nu. Team MA er en del af Onkologisk Afdeling. Vi varetager højt kvalificeret behandling og pleje af p...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sår, kirurgisk og medicinsk sygepleje er det noget for dig? Så er der nu mulighed for at blive vores nye kollega.

Ortopædkirurgisk Afdeling

Vi søger en engageret sygeplejerske med lyst til at arbejde med patientforløb i sår- og infektionsafsnittet på sengeafsnit 114, Ortopædkirurgisk afdeling, Herlev Hospital. Om os Vores afdeling arbejder med komplicerede sår-, infektions- og amputatio...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sygeplejerske søges til akut medicinsk sengeafsnit for ældresygdomme C-423 på Gentofte hospital

Medicinsk Afdeling

Vi søger en engageret sygeplejerske, som brænder for både den grundlæggende og komplekse sygepleje. Som nyuddannet sygeplejerske har man her mulighed for at udvikle mange kompetencer inden for de medicinske specialer, under trykke rammer, samt erhve...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske til specialfunktion med Gastroentrologisk erfaring, til implementering af Fast track og patientskole til kirurgisk cancer patienter.

Gastroenheden

Vi er i gang med en rivende udvikling af vores afdeling, har du lyst til at være med til præge udviklingen af vores afdeling og dermed også udvikle dig, så søger vi erfarne sygeplejersker til vores sengeafsnit D112, Gastroenheden der kan være ansvar...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Klinisk underviser til Plastikkirurgisk Afdeling

Plastikkirurgisk Afdeling

Har du en særlig interesse for lærings- og vejledningsprocesser, og er du visionær, innovativ og har lyst til at udvikle et inspirerende studiemiljø? Så er det dig vi søger som klinisk underviser I stillingen som klinisk underviser får du mulighed f...