Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medicinstuderende til Psykiatrisk Klinik

Medicinstuderende til Psykiatrisk klinik søges pr. 1. December 2020 eller snarest derefter

Klinikken i Næstved søger en medicinstuderende som har interesse i at arbejde med psykiatriske patienter, herunder lave somatiske undersøgelser, være med til at lave behandlingsplaner sammen med lægerne i klinikken. Der vil være én ugentlig arbejdsdag som kan tilrettelægges fleksibelt, dvs. det kan være forskellige ugedage, men der skal laves en kalender 6-8 uger frem.

Klinikken ligger centralt i Næstved tæt på tog station, så der er gode muligheder for transport til København. Der er et godt arbejdsmiljø med mulighed for at få en masse klinisk erfaring indenfor det psykiatriske speciale.

Løn efter FADL´s overenskomst

Du er velkommen til at besøge os, eller ringe for nærmere oplysninger til Teamleder Rita Myhre Andersen, tlf. 20 37 43 80

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.