Gem job

Mediegrafiker med flair for videoredigering og efterbehandling søges til spændende E-Handelsvirksomhed i vækst.

Er du en mega-nørd til Premiere Pro? Kan du alle de seje tricks i Photoshop? Så er det måske dig vi søger!

Virksomheden

Raasdal Trading ApS er en virksomhed med 30 fastansatte medarbejdere, i et ungt team.

Virksomheden lever af at importere forbrugerprodukter under egne brands og sælge videre direkte til forbrugere i hele Europa, gennem hjemmesider som f.eks. www.onyxcookware.dk, www.ice-shop.dk, www.cinema-shop.dk, www.nexuscctv.de, www.lumeri.de mfl. Virksomheden er i dag aktiv med salg via hjemmesider i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig og Belgien.

Jobbeskrivelse

Som mediegrafiker hos os, vil dit primære ansvarsområde være at tage produktbilleder og redigere produktbilleder samt produktvideoer. Sidstnævnte (produktvideo) strækker sig fra simple 360 graders videoer, over til længere reklame / promo videoer til brug på hjemmeside såvel som til markedsføring på f.eks. Facebook. 

Du vil arbejde sammen med kollegaer i et dedikeret content creation team, hvor du vil få indflydelse på opgaverne og være med til at sætte dagsorden.

Profil

Vi søger en medarbejder som arbejder godt selvstændigt, og som er glad for at have ansvarsområder og er villig til at give det ekstra som kræves i pressede situationer, for at holde styr på egen afdeling.

Ansøgningsfordele – Sådan får du vores opmærksomhed!

Opfylder du nogen af disse punkter, bør du tydeligt gøre opmærksom på det i din ansøgning. De er dog ikke et krav for at ansøge, men vil gøre dig mere attraktiv for os.

  • Du har erfaring med Adobe Premiere Pro og After Effects
  • Du har erfaring med Photoshop og Illustrator
  • Du har erhvervserfaring med produktbilleder generelt
  • Du har erhvervserfaring med redigering og efterbehandling produkt og reklamevideoer

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job, på en lille dynamisk arbejdsplads, hvor du får ansvar for – og kontrol over - din egen hverdag, med mulighed for fleksible arbejdstimer / mødetider. Derudover fantastiske kollegaer og en fordelagtig frokostordning.           

Ansøgning / Besvarelse / Startdato

Ansøgning og henvendelse kun på mail til job@raasdal.dk … Telefonisk kontakt eller personlig henvendelse på adressen frabedes.

Når du sender din ansøgning til os, beder vi dig gøre følgende;

  • Skriv i emnet ”Ansøgning som Mediegrafiker”
  • Vedhæft dit CV og din skriftlige ansøgning som enten PDF eller Word dokument.
  • I selve mailen, behøver du ikke skrive noget.

Alle ansøgere vil modtage en modtagelsesbekræftelse. Men efter udløb af ansøgningsfrist vil vi kun kontakte ansøgere som kommer i betragtning til samtale.

Startdato er hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette medarbejder.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Mediegrafiker til specialiseret produktion til børn og unge med synsnedsættelse

Region Sjælland

Sorø
Materialeproduktion, formatering og formidling Vores dygtige kollega går på pension, og vi søger ny grafiker til en unik arbejdsplads i Danmark. Som landsdækkende specialister gør vi skriftligt og digitalt materiale tilgængeligt for børn og unge med...
Indrykket:27. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Mediegrafiker til specialiseret produktion til børn og unge med synsnedsættelse

Region Sjælland

Sorø
Materialeproduktion, formatering og formidling Vores dygtige kollega går på pension, og vi søger ny grafiker til en unik arbejdsplads i Danmark. Som landsdækkende specialister gør vi skriftligt og digitalt materiale tilgængeligt for børn og unge med...
Indrykket:27. marts 2021