Medievirksomhed søger selvkørende konsulent til Aarhus, deltid - jobbet er kun om mandagen.

Vi søger en medarbejder til opsætning af plakater i en Fitness kæde samt på skoler. 

Du skal være bosiddende i Aarhus/nær Aarhus. Du skal have kørekort og egen bil samt computer til upload af billededokumentation. Du skal have et CVR-nummer. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, at du er ansvarsbevidst og at du sætter en ære i at levere et pænt og grundigt stykke arbejde hver gang. 

Du vil få ansvaret for, at køre Aarhus ruten selvstændigt hver mandag fra kl. 08:00, dette kan dog variere. Du skal primært sætte plakater i vores klik-rammer og opfylde vareprøver i displays - til tider skal du løse alternative arbejdsopgaver, såsom sampling af sadelbetræk, udlægning af gulvfolier osv. 

Jobbet i sig selv er ikke svært, og kræver ikke megen uddannelse, dog er det vigtigt, at det bliver gjort til tiden og at det bliver gjort ordentligt, så det præsenterer sig flot.

Du vil også være firmaets ansigt udadtil. Vi forventer derfor, at du har et godt humør og at du er serviceminded. 

Hvis du er interesseret i ovenstående stilling, skal du sende en kort beskrivelse af dig selv samt CV til os på mail hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. december 2017
Udløbsdato:2. februar 2018

Deltids omdeler

PM-DISTRIBUTION ApS

Til omdeling af de landsdækkende morgenaviser og magasiner, søges en flere omdelere til natomdeling i Søborg, Gentofte og Bagsværd, samt på Østerbro. Vi har pt. ledige job på hverdage man-lør. Jobbet er velegnet til dig som gerne vil have en ekstra ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:16. februar 2018

Omdeler

PM-DISTRIBUTION ApS

København
Til omdeling af de landsdækkende morgenaviser og magasiner, søger vi pt. flere omdelere til natomdeling i Søborg og Bagsværd, samt på Østerbro. Omdelingen sker i tidsrummet 02:00-06:30 man-lør og 01:00-07:30 søndage helligdage. Det er en klar fordel...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:31. januar 2018

Deltidsjob som Delivery Hero hos Gotipster

Gotipster IVS

København
Trives du i den københavnske trafik og vil du være med til at levere sublim service og lækker mad til Gotipsters sultne kunder i København? Så er jobbet som Delivery Hero måske noget for dig! Gotipster er i rivende udvikling og oplever fortsat vækst...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Bud til levering af sushi

SUSHIYA ApS

København
sushi og thai take away på islands brygge søger bude til at levere mad ud til vores kunder i bil. Der stilles bil til rådighed. ansættelse hurtigst muligt. Arbejdstiden ligger mellem kl 17-21.30 primært torsdag til søndag.
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Deltids omdeler

PM-DISTRIBUTION ApS

København
Til omdeling af de landsdækkende morgenaviser og magasiner, søges en flere omdelere til natomdeling i Søborg, Gentofte og Bagsværd, samt på Østerbro. Vi har pt. ledige job mandag-søndag. Jobbet er velegnet til dig som gerne vil have en ekstra indtæg...