Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medievirksomhed søger selvkørende konsulent til Aarhus, deltid - jobbet er kun om mandagen.

Vi søger en medarbejder til opsætning af plakater i en Fitness kæde samt på skoler. 

Du skal være bosiddende i Aarhus/nær Aarhus. Du skal have kørekort og egen bil samt computer til upload af billededokumentation. Du skal have et CVR-nummer. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, at du er ansvarsbevidst og at du sætter en ære i at levere et pænt og grundigt stykke arbejde hver gang. 

Du vil få ansvaret for, at køre Aarhus ruten selvstændigt hver mandag fra kl. 08:00, dette kan dog variere. Du skal primært sætte plakater i vores klik-rammer og opfylde vareprøver i displays - til tider skal du løse alternative arbejdsopgaver, såsom sampling af sadelbetræk, udlægning af gulvfolier osv. 

Jobbet i sig selv er ikke svært, og kræver ikke megen uddannelse, dog er det vigtigt, at det bliver gjort til tiden og at det bliver gjort ordentligt, så det præsenterer sig flot.

Du vil også være firmaets ansigt udadtil. Vi forventer derfor, at du har et godt humør og at du er serviceminded. 

Hvis du er interesseret i ovenstående stilling, skal du sende en kort beskrivelse af dig selv samt CV til os på mail hurtigst muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her