Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniker

PEUGEOT OG CITROEN I MIDDELFART SØGER MEKANIKER

Vi er en familieejet bil hus der forhandler Peugeot, Citroen samt brugte biler. Derudover har vi autoværksted og skadeværksted.

Hos Autoforum Middelfart har vi brug for en erfaren tekniker/mekaniker med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder en travl hverdag med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt.  

Din faglige stolthed er i top – du sætter en ære i, at kvaliteten er i orden, og du har flair for at give vores kunder en god oplevelse.  

DINE KONKRETE ARBEJDSOPGAVER ER:

Reparationer montering af ekstraudstyr vedligeholdelse

VI TILBYDER Et miljø, hvor tonen er afslappet, og teamwork er nøgleordet. En spændende organisation i vækst og med fart over feltet. Attraktive ansættelsesvilkår.

VI FORVENTER, AT DU:

At du er uddannet mekaniker og har erfaring Er struktureret, fleksibel, imødekommende og et udpræget ordensmenneske. Rummer potentiale og er udviklingsorienteret og er indstillet på at udvikle og uddanne dig løbende. Kan bidrage til et godt arbejdsklima, bl.a. med godt humør. Er i besiddelse af godt humør Er i besiddelse af B-kørekort.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job med gode ud- dannelses- og karriere muligheder og en uformel atmosfære. Løn efter kvalifikationer og arbejdsindsats. Send os et brev med din ansøgning, mrk. Tekniker/mekaniker, eller via e-mail til Rp@autoforum-middelfart.dk.

Vi afholder indkalder løbende til samtale indtil den rette mand er fundet.

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Ronni Pedersen på tlf. 64 41 42 30 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her