Mekaniker eller cykelmekaniker, med hænderne skruet rigtigt på, søges til vores servicebiler i Østjylland

Vi søger nu en servicetekniker til bemanding af vores servicebiler i Midt- og Østjylland med udgangspunkt fra vores showroom i Tilst ved Aarhus.

Din arbejdsdag, som er planlagt på forhånd af vores dygtige planlæggere, vil bestå af besøg hos vores kunder, hvor du primært fejlsøger, reparerer og servicerer el-scootere og el-cykler. Derudover fremviser og sælger du også produkter hjemme hos kunderne eller afleverer produkter og køretøjer, efter at de har været i hænderne på vores centrale klargøring i Middelfart. 

Vi har et godt og kompetent bagland klar til at supportere dig, hvad enten du har spørgsmål omkring salg, produkter, teknik, finansiering, planlægning eller fakturering. Derudover sørger vi for grundig sidemandsoplæring, hvor du i den første tid kører sammen med en kollega eller er på vores værksted i Middelfart.

Din Ipad er et meget centralt redskab til gennemførelse af din dag både for afvikling af opgaver men også for fakturering og rapportering.

Reservedele bestiller du løbende til din bil hos vores centrallager og de leveres ofte i løbet af natten til vores showroom i Tilst, hvor du også henter produkter til leveringer og fremvisninger.

Kunderne er vores førsteprioritet og som tekniker er du Lindebjergs ansigt udadtil, når der skal handles og formidles og kunderne skal serviceres. Derfor skal du kunne yde en professionel og serviceminded betjening af kunderne, selv i pressede situationer.

Om dig

 • Du har faglige kompetencer inden for det mekaniske område og erfaring med reparation af el-cykler, el-scootere, svagstrøm og lignende. Du er gerne mekaniker, cykelmekaniker eller lign., hvor den logiske tilgang til fejlsøgning er naturlig for dig.
 • Du møder kunden i øjenhøjde, udviser empati for dennes situation og yder den absolut bedste kundebetjening.
 • Du kan koble din sans for god kundeservice med muligheden for en god handel og tænker naturligt i retning af mersalg i forbindelse med reparationer og serviceopgaver.
 • Du er i høj grad løsningsorienteret, effektiv og engageret i virksomheden og dine kolleger.
 • Du er meget mødestabil og kan arbejde selvstændigt på landevejen og tager fuldt ud ansvar for dine opgaver.
 • Du kan anvende IT-værktøjer på brugerniveau.

En stilling hos Lindebjerg indebærer

 • Ansættelse i en spændende virksomhed i udvikling og vækst.
 • En meget varierende hverdag med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.
 • En virksomhed, hvor der er en uformel omgangstone og hvor der ikke er langt fra ide til handling.
 • Servicebil til rådighed med værktøj, reservedele og tilbehør, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj samt mobiltelefon og Ipad.
 • Godt socialt sammenhold både i hverdagen, men også ved 2-3 årlige sammenkomster for hele virksomheden med alle kolleger.
 • Gode ansættelsesforhold med pensionsordning og attraktiv sundhedsforsikring.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

Ansøgning: Send din ansøgning og CV med billede til job@lindebjerg.dk. Skriv "Servicetekniker Aarhus" i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan Jeanette Hansen kontaktes på tlf. 6315 0000.

 

Om Lindebjerg

Lindebjerg er blandt landets førende leverandører af el-cykler og el-scootere og ofte frontløbere på nye tiltag og produkter. Virksomheden har til mål at øge livskvalitet og -glæde hos vores kunder, hvilket hver dag stiller krav til samtlige medarbejdere.

Vores dygtige teknikere kan med deres ekspertise hurtigt hjælpe kunderne, hvis de skulle have brug for vores assistance efter købet. Vores professionelle servicebiler kører hjem til kunderne og udfører service og reparationer samt fremviser vores brede produktprogram.

Lindebjerg har hovedkontor og centrallager, -værksted og -klargøring i Middelfart og adskillige showrooms og servicebiler fordelt over hele landet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.