Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniker lærling søges

Mekanikerlærling søges

til Vallensbæk Autoservice

Vallensbæk Autoservice er en del af AutoMester kæden og har netop åbnet et nyt 1.500 m2 stort bilværksted, der sætter rammerne for fremtidens bilhus.

Vi søger en mekanikerlærling med en medfødt interesse og kærlighed til biler og naturligt flair for at reparere dem. Du må gerne være typen, der har skruet på en knallert eller dine forældres gamle bil, før du fandt ud af, at du vil være mekaniker.

 Du kommer til at indgå i et fast team og bliver en vigtig del af arbejds­kulturen, hvor der er højt til loftet og et godt arbejdsklima blandt alle 10 kollegaer. Hos os følger kunden mekanikeren, så du skal tale et godt dansk og have lysten og evnen til at forklare kunden, hvad du laver på bilen og hvordan kunden holder bilen i topform.

Lidt om os

Vallensbæk Autoservice har fokus på kvalitet i arbejdet og kundernes oplevelse på værkstedet - og tilfredshed med dig og deres bil. Vi er det eneste autoriserede serviceværksted for Chrysler og Dodge på Sjælland. Det giver os en unik position, som vi hele tiden arbejder på udvikle og fastholde ved at udvikle vores kompetencer og brug af det nyeste udstyr. Vi laver mange forskellige ting, så du får lov at lave alle de spændende ting på en bil hos os.  

Du kan se frem til en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et godt arbejdsmiljø. Vi er et forholdsvis ungt team og lægger vægt på, at der er en god stemning på værkstedet.

Din profil   

  • Du brænder for at arbejde med biler
  • Du er udadvendt og serviceminded i relation til kunderne  
  • Du har stor arbejdskapacitet
  • Du er fleksibel og samarbejdsorienteret 
  • Du er selvstændig og engageret 
  • Du er kvalitetsbevidst og ønsker at udføre enhver opgave bedst muligt

Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Det er en fordel, hvis du kan komme i praktik i 8-14 dage, så vi kan lære hinanden at kende og se, om vi er det rigtige match, før vi skriver kontrakt.  

Har du yderligere spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Witting på tlf. 4353 0123.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bilsynsmedarbejder med kategori 3 søges til ''Synshal'' i Vallensbæk

VBSH ApS

Vallensbæk
Vi forventer: Du er uddannet kategori 3 synsmedarbejder og er teknisk ansvarlig.Du har erfaring med bilsyn, og kan arbejde selvstændigt.Du kan give kunderne en god oplevelse når de er til syn og sætterderes behov i centrum.Du er passioneret engagere...
Indrykket:2. september 2018
Udløbsdato:27. oktober 2018