Mekaniker med svejse-evner søges

For en virksomhed ved Brande, søger vi lige nu en faglært mekaniker til arbejde på værksted. Om du er auto- eller lastvognmekaniker, er ikke relevant - blot du er fiks på fingrene, og har lysten og evnen til at lære og er nysgerrig. 

Jobbet indebærer opbygning af trækkere, lastbiler med fejeblad (m/u kraner) syn, samt service-reperationer. 

Stillingen er på 37 timer, og med henblik på en fastansættelse. 

 

Foruden ovenstående, forventer vi, at du: 

- er uddannet mekaniker

- evt. har erfaring med hydraulik 

- kan tale og forstå dansk  

- har let stil smil 

 

Virksomheden tilbyder:

- fastansættelse 

- en afvekslende hverdag 

- en god arbejdsplads, hvor der er tendens til lange anciniteter 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "mekaniker Brande"


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330082326Phoenix-1308b7ae12019-09-02T00:00:00Mekaniker med svejse-evner søges

For en virksomhed ved Brande, søger vi lige nu en faglært mekaniker til arbejde på værksted. Om du er auto- eller lastvognmekaniker, er ikke relevant - blot du er fiks på fingrene, og har lysten og evnen til at lære og er nysgerrig. 

Jobbet indebærer opbygning af trækkere, lastbiler med fejeblad (m/u kraner) syn, samt service-reperationer. 

Stillingen er på 37 timer, og med henblik på en fastansættelse. 

 

Foruden ovenstående, forventer vi, at du: 

- er uddannet mekaniker

- evt. har erfaring med hydraulik 

- kan tale og forstå dansk  

- har let stil smil 

 

Virksomheden tilbyder:

- fastansættelse 

- en afvekslende hverdag 

- en god arbejdsplads, hvor der er tendens til lange anciniteter 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "mekaniker Brande"

For en virksomhed ved Brande, søger vi lige nu en faglært mekaniker til arbejde på værksted. Om du er auto- eller lastvognmekaniker, er ikke relevant - blot du er fiks på fingrene, og har lysten og evnen til at lære og er nysgerrig. Jobbet indebærer opbygning af trækkere, lastbiler med fejeblad (m u kraner) syn, samt service-reperationer. Stillingen er på 37 timer, og med henblik på en fastansættelse. Foruden ovenstående, forventer vi, at du: - er uddannet mekaniker - evt. har erfaring med hydraulik - kan tale og forstå dansk - har let stil smil Virksomheden tilbyder: - fastansættelse - en afvekslende hverdag - en god arbejdsplads, hvor der er tendens til lange anciniteter Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen mekaniker Brande11jobnet1308b7ae100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-28T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3599649Work4all ApS11Avej 17330BrandeDKDanmark0
midt@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent816513JobNet5038252503825210002-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1308b7aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1308b7aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1308b7ae&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1308b7ae&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgMekaniker med svejse-evner søges12008001Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri362554504midt@work4all.numidt@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330105914MekanikerProfile ER DU VORES NYE MEKANIKER? Vi har forrygende travlt på vores AutoMester E værksted hos Østergaard Automobiler.Vi søger derfor et par dygtige og ansvarsbevidste mekanikere, til at udføre service og reparationer af alle bilmærker. Vi forventer at du:Er uddannet mekanikerEr dygtig til fejlfinding med testerEr teknisk velfunderet og ansvarsbevidstKan arbejde selvstændigt og er en teamplayerVi tilbyder dig:Et spændende firma at arbejde i, med en alsidig arbejdsdagEt godt arbejdsmiljø og gode kollegaerEn god løn - efter kvalifikationerMulighed for efteruddannelse og personlig udviklingArbejde med kvalitetsværktøj og det nyeste udstyrVil du være vores nye kollega? Så skynd dig at sende en ansøgning via knappen send ansøgning eller kontakt Brian Østergaard på tlf: 53712144 Se mere på vores ansøgersite: https: oestergaard-automobiler.ofir.comER DU VORES NYE MEKANIKER?

Vi har forrygende travlt på vores AutoMester E+ værksted hos Østergaard Automobiler.
Vi søger derfor et par dygtige og ansvarsbevidste mekanikere, til at udføre service og reparationer af alle bilmærker.

Vi forventer at du:
 • Er uddannet mekaniker
 • Er dygtig til fejlfinding med tester
 • Er teknisk velfunderet og ansvarsbevidst
 • Kan arbejde selvstændigt og er en teamplayer
Vi tilbyder dig:
 • Et spændende firma at arbejde i, med en alsidig arbejdsdag
 • Et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer
 • En god løn - efter kvalifikationer
 • Mulighed for efteruddannelse og personlig udvikling
 • Arbejde med kvalitetsværktøj og det nyeste udstyr
Vil du være vores nye kollega? Så skynd dig at sende en ansøgning via knappen "send ansøgning" eller kontakt Brian Østergaard på tlf: 53712144Se mere på vores ansøgersite: https://oestergaard-automobiler.ofir.com

ORS/Small/8f57afed_logo.jpegØstergaard Automobiler ApSGrindsted2019-10-11T17:01:04.6732019-11-24T00:00:00
330099554LandbrugsmekanikerBasic Erfaren mekaniker søges til servicering, reparation og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner i Skanderborg.Vi søger en dygtig og erfaren landbrugsmaskinmekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Reparation Vedligeholdelse Klargøring Kontrol Service Faglige kompetencer: Du er faglært landbrugsmaskinmekaniker eller mekaniker og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende. Med venlig hilsen JKS Skanderborg Tlf. nr: 87885753Erfaren mekaniker søges til servicering, reparation og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner i Skanderborg.Vi søger en dygtig og erfaren landbrugsmaskinmekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Reparation
 • Vedligeholdelse
 • Klargøring
 • Kontrol
 • Service

Faglige kompetencer:
 • Du er faglært landbrugsmaskinmekaniker eller mekaniker og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest


Ansøgning:
Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

 

Med venlig hilsen

JKS Skanderborg

Tlf. nr: 87885753

ORS/Small/3be15296_logo.pngJKS A/SSkanderborg2019-10-02T18:00:16.2702019-10-30T00:00:00
330086080MekanikerRobot For en virksomhed i Fredericia, søger vi en faglært mekaniker til fejlfinding med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et Try Hire vikariat på 4 mdr. med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Vi forventer følgende fra dig: - Du er faglært mekaniker - Du er mødestabil og har fin fysisk form - Du har min. 3 års erfaring - Du er en god kollega - Du taler flydende dansk Virksomheden kan tilbyde dig følgende: - En stilling med henblik på fast arbejde for den rette - En god arbejdsplads med gode kollegaer Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Mekaniker, Fredericia Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

For en virksomhed i Fredericia, søger vi en faglært mekaniker til fejlfinding med opstart hurtigst muligt.  

Der er tale om et Try & Hire vikariat på 4 mdr. med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.

Vi forventer følgende fra dig:

- Du er faglært mekaniker

- Du er mødestabil og har fin fysisk form

- Du har min. 3 års erfaring

- Du er en god kollega

- Du taler flydende dansk

 

Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- En stilling med henblik på fast arbejde for den rette

- En god arbejdsplads med gode kollegaer

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Mekaniker, Fredericia"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

Work4all ApSFredericia2019-09-06T00:00:002019-10-31T00:00:00
330100580Mekaniker søges til vores værksted i KoldingRobot Bliv en del af koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med: service reparation test- og fejlfindingsopgaver Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Stillingen er 37 timer pr. uge. Tiltrædelse hurtigst muligt Du får mere end du forventer Vi tilbyder: gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone fordelagtige medarbejderordninger løn efter kvalifikationer efteruddannelse sundhedssikring pensionsordning overenskomst Ansøgning Søg stillingen via dette link Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen her

Bliv en del af koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver.

Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.

Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.

 

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med:

 • service
 • reparation
 • test- og fejlfindingsopgaver

Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

Stillingen er 37 timer pr. uge.

Tiltrædelse hurtigst muligt

 

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder:

 • gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone
 • fordelagtige medarbejderordninger
 • løn efter kvalifikationer
 • efteruddannelse
 • sundhedssikring
 • pensionsordning
 • overenskomst

 

Ansøgning

Søg stillingen via dette link

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen her

Skorstensgaard Kolding A/SKolding2019-10-04T00:00:002019-11-27T00:00:00
330103592Har du hænderne skruet rigtig på, og lyst til nye udfordringer?Robot TAON Hydraulik søger en medarbejder til montage og opbygning af hydraulikstationer og løsninger. Har du har flair for kvalitet, systematik og god teknisk indsigt, er det måske dig vi søger. Ved TAON Hydraulik løser vi kundernes tekniske udfordringer ved at bygge kundetilpassede løsninger. Til dette søger vi en medarbejder som kan montere hydraulikanlæg og hydraulikstationer. Det vil være en fordel hvis du kender til hydraulik eller maskinmontage, men ikke et krav, da der følger kvalificeret oplæring med. Opgaver: I en lille organisation vil opgaverne være mangeartede. Dine primære opgaver vil bestå i montage af hydraulikstationer og anlæg på vores eget værksted, Der kan også forekomme mindre svejseopgaver - dette kan f.eks. være opbygning af rammer til hydraulikstationer. Forventninger: Praktisk erfaring samt flair for hydraulik vægtes højt. Du kan f.eks. som mekaniker have stiftet kendskab til området, eller bare arbejdet med det i andre sammenhænge. Du er resultatorienteret og vægter høj kvalitet i udførelsen af dit arbejde. Du er i stand til at arbejde struktureret og selvstændig. Du er proaktiv og ikke bange for at tage fat. Du er imødekommende og mødestabil. TAON Hydraulik er en ingeniørvirksomhed, som sælger hydraulikpumpestationer, løsninger og komponenter. Vores kunder er maskinbyggere, skibsværfter, industrivirksomheder, og mange andre. Virksomheden er i vækst og har ambitiøse planer om at komme til at blive den foretrukne hydraulik partner for maskinproducenter. Se mere på vores hjemmeside www.taon.dk. Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du har mulighed for at være med i en spændende udvikling af virksomheden. Arbejdsstedet er i Kolding. Jobstart hurtigst muligt. Sådan ansøger du Ansøgning bedes sendt til: info@taon.dk

TAON Hydraulik søger en medarbejder til montage og opbygning af hydraulikstationer og løsninger. Har du har flair for kvalitet, systematik og god teknisk indsigt, er det måske dig vi søger.

Ved TAON Hydraulik løser vi kundernes tekniske udfordringer ved at bygge kundetilpassede løsninger. Til dette søger vi en medarbejder som kan montere hydraulikanlæg og hydraulikstationer. Det vil være en fordel hvis du kender til hydraulik eller maskinmontage, men ikke et krav, da der følger kvalificeret oplæring med.

 Opgaver:

I en lille organisation vil opgaverne være mangeartede. Dine primære opgaver vil bestå i montage af hydraulikstationer og anlæg på vores eget værksted, Der kan også forekomme mindre svejseopgaver - dette kan f.eks. være opbygning af rammer til hydraulikstationer.

 Forventninger:

Praktisk erfaring samt flair for hydraulik vægtes højt. Du kan f.eks. som mekaniker have stiftet kendskab til området, eller bare arbejdet med det i andre sammenhænge.

Du er resultatorienteret og vægter høj kvalitet i udførelsen af dit arbejde.
Du er i stand til at arbejde struktureret og selvstændig.
Du er proaktiv og ikke bange for at tage fat.
Du er imødekommende og mødestabil.

TAON Hydraulik er en ingeniørvirksomhed, som sælger hydraulikpumpestationer, løsninger og komponenter. Vores kunder er maskinbyggere, skibsværfter, industrivirksomheder, og mange andre. Virksomheden er i vækst og har ambitiøse planer om at komme til at blive den foretrukne hydraulik partner for maskinproducenter. Se mere på vores hjemmeside www.taon.dk.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du har mulighed for at være med i en spændende udvikling af virksomheden. Arbejdsstedet er i Kolding.

Jobstart hurtigst muligt.

 

Sådan ansøger du

Ansøgning bedes sendt til: info@taon.dk

 

TAON HydraulikKolding2019-10-09T00:00:002019-11-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker

Østergaard Automobiler ApS

Grindsted
ER DU VORES NYE MEKANIKER? Vi har forrygende travlt på vores AutoMester E værksted hos Østergaard Automobiler.Vi søger derfor et par dygtige og ansvarsbevidste mekanikere, til at udføre service og reparationer af alle bilmærker. Vi forventer at du:E...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:24. november 2019

Landbrugsmekaniker

JKS A/S

Skanderborg
Erfaren mekaniker søges til servicering, reparation og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner i Skanderborg.Vi søger en dygtig og erfaren landbrugsmaskinmekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaver...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Mekaniker

Work4all ApS

Fredericia
For en virksomhed i Fredericia, søger vi en faglært mekaniker til fejlfinding med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et Try Hire vikariat på 4 mdr. med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Vi forventer følgende fra dig: - Du er fagl...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Mekaniker søges til vores værksted i Kolding

Skorstensgaard Kolding A/S

Kolding
Bliv en del af koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag, med afve...
Indrykket:4. oktober 2019
Udløbsdato:27. november 2019

Har du hænderne skruet rigtig på, og lyst til nye udfordringer?

TAON Hydraulik

Kolding
TAON Hydraulik søger en medarbejder til montage og opbygning af hydraulikstationer og løsninger. Har du har flair for kvalitet, systematik og god teknisk indsigt, er det måske dig vi søger. Ved TAON Hydraulik løser vi kundernes tekniske udfordringer...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:7. november 2019