Mekaniker søges

Hos Grønning Smede- og Maskinforretning mangler vi en dygtig og robust landbrugsmaskinemekaniker til tiltrædelse snarest muligt.

Grønning Smede- og Maskinforretning har gennem mange år været leverandør af landbrugsmaskiner og service til landbrug og park. For at kunne tilbyde optimal service er vores ansatte jævnligt på efteruddannelse inden for den seneste teknologi. Det sikrer kunden hurtig service og driftsikkerhed, som er fundamentet i firmaets filosofi.

Vi tilbyder dig:

  • En arbejdsdag, der veksler mellem arbejdet på værkstedet og i marken ude hos kunden. Dette gør, at to dage aldrig vil være ens.
  • Du vil komme til at arbejde med bl.a. Massey Ferguson traktorer og Krone maskiner, hvilket du løbende vil modtage efteruddannelse i.
  • Teamet omkring dig, er en blanding af mekanikere og smede, som alle vil være behjælpelige i, at få dagligdagen til at glide let.
  • Løn efter kvalifikationer.

Dine job- & personlige kompetencer:

  • Relevant uddannelse, gerne landbrugsmaskinmekaniker.
  • Kørekort B som minimum.
  • Kunne arbejde selvstændigt.
  • Du er positiv, udadvendt og smilende - både overfor kollegaer og kunder.
  • Indstillet på en travl arbejdsdag med mange spændende udfordringer.


Hvis du kunne tænke dig at høre mere om jobbet, så kontakt Claus fra Grønning Smede- og Maskinforretning på telefon 97584008 eller 27571757.

Ansøgning kan sendes på mail til claus@gronningsmede.dk. Ansøgningen vil blive behandlet i fortrolighed.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker - Skov, have og park maskiner

Viborg Havemaskiner

Har du sans for at skrue i små maskiner som kædesave, buskryddere og hækkeklippere. Og ved du ligeså en masse om plæneklippere, plænetraktorer og zero-turns, så er en stilling måske noget for dig på værkstedet hos Viborg Havemaskiner. Der holdes hel...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Automekaniker

Anders Petersen Automobiler A/S

Norddjurs - inkl. Anholt
Vi søger en veluddanet automekaniker til vores værksted i Grenaa. Vi er autoriseret værksted for Opel, Peugeot og Mitsubishi, men laver også en del andre mærker. Gerne erfaring med disse mærker, men det er ikke et krav. Vi forventer du er mødestabil...
Indrykket:13. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Mekaniker, Kia & Mazda

Værksted

Viborg
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Vi søger en dygtig mekaniker til vores Kia- & Mazda-bilhus i Skive. Du blive...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Mekaniker til varevognsværksted i Viborg

OJ ERHVERVSBILER A/S

Viborg
Varevognsmekaniker til OJ Erhvervsbiler A S i Viborg. Du er udlært mekaniker, gerne med nogle års erfaring, evt. fra lignende job. Du i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne. Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Mekaniker søges til Give

Metalguide ApS

Viborg
For kunde søges mekaniker til arbejde i Give. Min 3 års erfaring som mekaniker. Der er tale om et try hire forløb. Fastansættelse for den rette. God løn og ordnede forhold.
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018