Mekaniker søges

Vi søger hurtigst muligt en mekaniker.

Du skal være uddannet og have kørekort B.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Grundahl på tlf.: 75135622/28450690.

Send ansøgning til: automesteresbjerg@bbsyd.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945124Phoenix-160ab49b12019-01-21T00:00:00Mekaniker søges

Vi søger hurtigst muligt en mekaniker.

Du skal være uddannet og have kørekort B.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Grundahl på tlf.: 75135622/28450690.

Send ansøgning til: automesteresbjerg@bbsyd.dk.

Vi søger hurtigst muligt en mekaniker. Du skal være uddannet og have kørekort B. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Grundahl på tlf.: 75135622 28450690. Send ansøgning til: automesteresbjerg@bbsyd.dk.11Jobnet160ab49b100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3439586AUTOMESTER CHRISTIAN GRUNDAHL ApS11Skolegade 646700EsbjergDKDanmark0
automesteresbjerg@bbsyd.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696602JobNet493290849329081000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=160ab49bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=160ab49bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=160ab49b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=160ab49b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgMed et job indenfor Industri får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008001Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri360258871Christian Grundahlautomesteresbjerg@bbsyd.dkDKDanmarkDKDanmark329958961Mekaniker søges til RibeRobot Faglært mekaniker søges til 3 ugers vikariat hos vores kunde Super Dæk Service Der er tale om en timelønnet ansættelse i dagtimerne i tidsrummet 7.30-16.30 mandag- fredag. Opstart er hurtigst muligt og helst i går. Vi forventer, at du: Er uddannet mekaniker Har kørekort kategori B Er engageret og fleksibel i dit arbejde Kan arbejde og tænke selvstændigt Er kvalitetsbevidst med en høj arbejdsmoral og god ordenssans Har en venlig og god omgangstone med dine kolleger Har en god fysik Kan fremvise straffeattest Vi tilbyder dig: Fuldtidsvikariat i en travl og spændende hverdag med selvstændige arbejdsopgaver Et godt arbejdsklima blandt dygtige kolleger Løn efter overenskomsten Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest OBS. ANSØGNINGER SENDT PER MAIL BEHANDLES IKKE

Faglært mekaniker søges til 3 ugers vikariat hos vores kunde Super Dæk Service

Der er tale om en timelønnet ansættelse i dagtimerne i tidsrummet 7.30-16.30 mandag- fredag. Opstart er hurtigst muligt og helst i går.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet mekaniker
 • Har kørekort kategori B
 • Er engageret og fleksibel i dit arbejde
 • Kan arbejde og tænke selvstændigt
 • Er kvalitetsbevidst med en høj arbejdsmoral og god ordenssans
 • Har en venlig og god omgangstone med dine kolleger
 • Har en god fysik
 • Kan fremvise straffeattest

Vi tilbyder dig:

 • Fuldtidsvikariat i en travl og spændende hverdag med selvstændige arbejdsopgaver
 • Et godt arbejdsklima blandt dygtige kolleger
 • Løn efter overenskomsten

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest

OBS. ANSØGNINGER SENDT PER MAIL BEHANDLES IKKE

HumanizerRibe2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329960560Mekaniker søges til vores værksted i Esbjerg.Robot Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Esbjerg V, og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med service reparation test- og fejlfindingsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Stillingen er 37 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest Du får mere end du forventer Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger,løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring, overenskomst og pensionsordning. Ansøgning Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med MEKANIKER ESBJERG Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Partner og afdelingschef Mikkel Larsen ( 45) 2625 4805 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen på https: skorstensgaard.dk esbjerg Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 280 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Esbjerg V, og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.

Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med

•service

•reparation

•test- og fejlfindingsopgaver.

Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

Stillingen er 37 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger,løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring, overenskomst og pensionsordning.

Ansøgning

Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med MEKANIKER ESBJERG

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Partner og afdelingschef Mikkel Larsen (+45) 2625 4805

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen på https://skorstensgaard.dk/esbjerg

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 280 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Skorstensgaard Esbjerg ApSEsbjerg V2019-02-14T00:00:002019-04-11T00:00:00
329955578LastvognsmekanikerRobot VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en person med hoved og hænder skruet rigtigt på. Optimalt har du en håndværksmæssig baggrund som lastbil- eller trailermekaniker, men har du en industriel teknisk baggrund, eller arbejdet med hydraulik, kan dette også være et udgangspunkt. Der er tale om et try hire forløb, hvor du ansættes som vikar med henblik på fastansættelse i virksomheden. Opstart hurtigst muligt. Jobbet: Det vigtigste for os er din personlige profil. Du har gå på mod, kan bruge dine hænder og er ikke bange for at tage fat og blive beskidt. Har du erfaring med reparation af nedenstående opgaver, er det naturligvis en fordel: Bremsesystemer EBS ABS Fejlfinding i lys og ledningsnet Presenningsmontering og reparation Servicering af lifte, fejlfinding og reparation af hydraulik Arbejdstid: Du vil indgå i en 3-dages uge (12-timers vagter). Vi forventer: Du er arbejdsom og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du skal være fleksibel, og du værdsætter kvalitet i det arbejde, du udfører. Du skal kunne læse, tale og forstå dansk og kunne fremvise en straffeattest. Vi tilbyder: Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Der er som udgangspunkt tale om et try hire forløb med efterfølgende fastansættelse for den rette. Du kommer til at indgå i et team med topengagerede medarbejdere dedikerede og gode kolleger. Din ansøgning: Har overstående fanget din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende en kort ansøgning og CV til transport@vkaren.dk, mrk. Mekaniker . Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest muligt. Vi gør opmærksom på, at samtalerne bliver afholdt på vores kontor i Fredericia.

VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en person med hoved og hænder skruet rigtigt på. Optimalt har du en håndværksmæssig baggrund som lastbil- eller trailermekaniker, men har du en industriel teknisk baggrund, eller arbejdet med hydraulik, kan dette også være et udgangspunkt. Der er tale om et try & hire forløb, hvor du ansættes som vikar med henblik på fastansættelse i virksomheden. Opstart hurtigst muligt.

Jobbet:

Det vigtigste for os er din personlige profil.  Du har gå på mod, kan bruge dine hænder og er ikke bange for at tage fat og blive beskidt. 

Har du erfaring med reparation af nedenstående opgaver, er det naturligvis en fordel:

 • Bremsesystemer EBS/ABS
 • Fejlfinding i lys og ledningsnet
 • Presenningsmontering og reparation
 • Servicering af lifte, fejlfinding og reparation af hydraulik

Arbejdstid: Du vil indgå i en 3-dages uge (12-timers vagter).

Vi forventer:

Du er arbejdsom og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du skal være fleksibel, og du værdsætter kvalitet i det arbejde, du udfører. Du skal kunne læse, tale og forstå dansk og kunne fremvise en straffeattest.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Der er som udgangspunkt tale om et try & hire forløb med efterfølgende fastansættelse for den rette.

Du kommer til at indgå i et team med topengagerede medarbejdere – dedikerede og gode kolleger.

Din ansøgning:

Har overstående fanget din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende en kort ansøgning og CV til transport@vkaren.dk, mrk. ”Mekaniker”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest muligt. Vi gør opmærksom på, at samtalerne bliver afholdt på vores kontor i Fredericia.

VKAREN.DK FredericiaFredericia2019-02-06T00:00:002019-02-18T00:00:00
329953566Diagnosetekniker søges til værksted i IkastRobot Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor en diagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med krævende test- og fejlfindingsopgaver, montering af diverse ekstraudstyr samt større motorreparationer. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Du får mere end du forventer Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst. Ansøgning Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med TEKNIKER IKAST Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Martin Møller ( 45) 8140 5927 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen påhttps: skorstensgaard.dk ikast Stillingen er på 37 timer uge. Tiltrædelse snarest. Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 270 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt og søger derfor en diagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.

Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort.

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med krævende test- og fejlfindingsopgaver, montering af diverse ekstraudstyr samt større motorreparationer. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst.

Ansøgning

Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med TEKNIKER IKAST

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Martin Møller (+45) 8140 5927

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen påhttps://skorstensgaard.dk/ikast

Stillingen er på 37 timer/uge. Tiltrædelse snarest.

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 270 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Skorstensgaard Ikast ApSKolding2019-02-04T00:00:002019-04-01T00:00:00
329953558Diagnosetekniker søges til vores værksted i KoldingRobot Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi har forrygende travlt og søger derfor endiagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere endforventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabeglæde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver ogbrænder for at løse både store og små opgaver. Du erselvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner ogønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har Bkørekort. JobbeskrivelseDu skal primært beskæftige dig med krævende test- ogfejlfindingsopgaver, montering af diverse ekstraudstyr samtstørre motorreparationer. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team,bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Du får mere end du forventer Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst. Ansøgning Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med TEKNIKER KOLDING Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Regionschef Steven Kelputh ( 45) 2285 3767 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen påhttps: skorstensgaard.dk kolding Stillingen er på 37 timer uge. Tiltrædelse snarest. Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 270 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling
Vi har forrygende travlt og søger derfor en
diagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere end
forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe
glæde.

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og
brænder for at løse både store og små opgaver. Du er
selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og
ønsker at yde den bedste kundeservice.

Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har Bkørekort.

Jobbeskrivelse
Du skal primært beskæftige dig med krævende test- og
fejlfindingsopgaver, montering af diverse ekstraudstyr samt
større motorreparationer.

Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team,
bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst.

Ansøgning

Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med TEKNIKER KOLDING

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Regionschef Steven Kelputh (+45) 2285 3767

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen påhttps://skorstensgaard.dk/kolding

Stillingen er på 37 timer/uge. Tiltrædelse snarest.

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 270 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Skorstensgaard Kolding A/SKolding2019-02-04T00:00:002019-04-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker søges til Ribe

Humanizer

Ribe
Faglært mekaniker søges til 3 ugers vikariat hos vores kunde Super Dæk Service Der er tale om en timelønnet ansættelse i dagtimerne i tidsrummet 7.30-16.30 mandag- fredag. Opstart er hurtigst muligt og helst i går. Vi forventer, at du: Er uddannet m...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Mekaniker søges til vores værksted i Esbjerg.

Skorstensgaard Esbjerg ApS

Esbjerg V
Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Esbjerg V, og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. D...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:11. april 2019

Lastvognsmekaniker

VKAREN.DK Fredericia

Fredericia
VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en person med hoved og hænder skruet rigtigt på. Optimalt har du en håndværksmæssig baggrund som lastbil- eller trailermekaniker, men har du en industriel teknisk baggrund, eller arbejdet med hydraulik, kan...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:18. februar 2019

Diagnosetekniker søges til værksted i Ikast

Skorstensgaard Ikast ApS

Kolding
Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor en diagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag med afv...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Diagnosetekniker søges til vores værksted i Kolding

Skorstensgaard Kolding A/S

Kolding
Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi har forrygende travlt og søger derfor endiagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere endforventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabeglæde. Du trives i en travl hverdag med afveksl...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019