Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniker søges TIL VORES VÆRKSTED I VEJLE

Mekaniker søges TIL VORES VÆRKSTED I VEJLE

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv og kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil og fleksibel. Du har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med service, reparation samt test- og fejlfindingsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Stillingen er på 37 timer pr. uge, med tiltrædelse snarest.

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, pensionsordning og overenskomst.

Ansøgning

Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk

Mærk emnefeltet med stillingsbetegnelse og by.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Tommy Nordahn (+45) 3080 6455

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen på https://skorstensgaard.dk/vejle

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 11 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 150 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Arbejdssted

Skorstensgaard

Bødkervej 8

7100 Vejle


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her