Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniker søges til vores værksted i Viby J

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling
Vi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, som er effektiv og kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travlt hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig. stabil og fleksibel. Du har gode samarbejdsevner og går ikke på kompromis med høj kundeservice. Det er en fordusætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.

Jobbeskrivelse
Du skal primært beskæftige dig med service, reparation samt tester- og fejlfindingsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Stillingen er 37 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest.

Du får mere end du forventer
Vi tilbyder gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger. løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sunhedssikring, pensionsordning og overenskomst.

Ansøgning
Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk
Mrk. emnefeltet med stillingsbetegnelse og by.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Afdelingschef Henrik Dolleris (+45) 2598 9216

Vi glæder os til at byde dig velkommen til skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen på
https://skorstensgaard.dk/aarhus-viby


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her