Mekaniker til 2. Mekaniserede Ingeniørkompagni - genopslag

Er du mekaniker, savner du udfordringer? Så er 2. Mekaniserede Ingeniørkompagni arbejdspladsen for dig.

Om os

2. Mekaniserede Ingeniørkompagni består af tre stående ingeniørdelinger og en kommandodeling. Kompagniet (KMP) indgår som en selvstændigt underafdeling under 1. Panseringeniørbataljon ved Ingeniørregimentet (IGR). Vi uddanner, træner og indsætter mekaniserede kampingeniører i rammen af brigaden, reaktionskampgrupper eller internationale operationer. Vi uddanner samtidigt soldater, der gennemgår Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse, som er en vigtig del af IGR rekrutteringsgrundlag for fremtidige ingeniørenheder.
Vi er en del af beredskabskampgruppe IFFG/JEF 2018.

Vi arbejder målrettet mod at skabe et socialt og fagligt stærkt sammenhold. Vi leverer støtten ”første gang, hver gang” i alle sammenhænge.


Om stillingen

Sektionen består af 4 mand; én oversergent og tre konstabler, fordelt på fagområderne; motor og våben. Som mekaniker i kommandodelingens vedligeholdelsessektion, vil du få stor indflydelse på din hverdag. Kompagniet er afhængigt af vores køretøjer, så du vil få et stort ansvar for, at vi kan løse vores opgave.

Som motormekaniker, vil du komme til at reparere køretøjer i alle størrelser, fra personvogn over lastvogne, påhængsvogne og pansrede mandskabsvogne. I sektionen lægger vi stor vægt på en uformel omgangstone, og værkstedshumor er naturligt for os, ligesom de sociale relationer dyrkes både i, og udenfor arbejdstiden.
Samtidig vil du være med til at holdningspræge og uddanne kompagniets øvrige soldater indenfor brugervedligeholdelse, forbyggende vedligeholdelse og brug af værktøj mv.


Om dig

Du er konstabel og har gennemført din militære grunduddannelse. Du har kørekort og er uddannet som automekaniker eller lastvognsmekaniker. Du behersker desuden dansk, både mundtligt og skriftligt.

Du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor der er fart over feltet, og hvor faglig dygtighed er i højsædet. Desuden er du en person, som kan få tingene til at virke, både i felten og på værkstedet.

Vi ser gerne, at du også har kørekort til kategori C og E.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglig konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnichef; kaptajn Lars Kristensen på telefon: 72 82 82 01, eller Administrationsbefalingsmand; seniorsergent Frederik S. Christoffersen på telefon: 72 82 51 11.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, FPS-BA-BS243@mil.dk eller på telefon: 72 81 91 63.

Du kan søge stillingen via linket senest den 13. maj 2018. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning

OM INGENIØRERGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Skive Kaserne, en af landets største kaserner. Regimentets hovedopgaver er at uddanne ingeniørsoldater inden for flere specialer.
Skive Kaserne huser også Totalforsvarsregion Midt- & Nordjylland, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestjylland, Prinsens Musikkorps samt en reparationsdeling fra 3 vedligeholdelsesbataljon/Trænregimentet.

Endvidere elementer fra de funktionelle tjenester; bl.a. FES/Lokalstøtteelement Skive, FMI/Udleverende Depot Skive og FMI/Værkstedsområde Skive.

Med op til ca. 1.500 medarbejdere, er Skive Kaserne byens absolut største arbejdsplads.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Næstkommanderende til kampingeniørdeling - genopslag

Militære stillinger

Vi søger oversergenten der er handlekraftig, feltvant og teknisk funderet. Oversergenten der tør gå forrest og holdningspræge yngre kollegaer. Oversergenten der vil og kan!Om os 2. Mekaniserede Ingeniørkompagni består af tre stående ingeniørdelinger...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Næstkommanderende / deling til Hæres Basisuddannelse i Skive - genopslag

Militære stillinger

2. Explosive Ordnance Disposal bataljon. (2 EODBTN) har nu mulighed for at ansætte et antal oversergenter. Du er en af dem vi søger, hvis du brænder for at uddanne soldater og gruppeførere, samtidig med, at du kan påtage dig et stort ansvar i daglig...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Chef til 7. Hærens Basisuddannelseskompagni ved Ingeniørregimentet

Militære stillinger

Brænder du for at være leder og har du en anerkendende tilgang til personel? Og udviser du handlekraft og beslutsomhed, og nyder du at være rollemodel for kompagniets personel? Så er det nu du skal søge stillingen som kompagnichef for Hærens Basisud...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Rådighedsstilling - Sergent, Gruppefører

Militære stillinger

Har du erfaring som gruppefører med instruktørtjeneste inden for en eller flere områder, er du en god kommunikator og er du som befalingsmand proaktiv i din opgaveløsning, så har vi en ledig rådighedsstilling til dig.Om os 4. Ingeniørbataljon ved In...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Rådighedsstilling - Ingeniørofficer

Militære stillinger

Er du uddannet officer med speciale indenfor Chemical, Biological, Radiological and Nuclear (CBRN) fagområderne, så er her en spændende rådighedsstilling ved Ingeniørregimentet, som du kan læse mere om her.Om os 4. Ingeniørbataljon ved Ingeniørregim...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018