Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniker til autogenbrug

På grund af travlhed søger vi en alsidig mekaniker, eller en med kendskab til bilreparationer, til demontering af udtjente nyere og ældre biler.

Arbejdet består af:

 • Testning
 • Miljøbehandling
 • Opmærkning
 • klassificering
 • Lagerarbejde og salg
Vi forventer du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel og har let ved at omgås andre mennesker.

Vi tilbyder god løn, flinke arbejdskollegaer og frihed under ansvar.

Telefonisk henvendelse vedr. stillingen til: Ole Thy på 21667860.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Kørekort:
B(Almindelig bil),

Se mere på vores ansøgersite: https://hobroautogenbrug.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330016080Phoenix-f622925812019-05-03T11:01:09.920Mekaniker til autogenbrug
På grund af travlhed søger vi en alsidig mekaniker, eller en med kendskab til bilreparationer, til demontering af udtjente nyere og ældre biler.

Arbejdet består af:

 • Testning
 • Miljøbehandling
 • Opmærkning
 • klassificering
 • Lagerarbejde og salg
Vi forventer du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel og har let ved at omgås andre mennesker.

Vi tilbyder god løn, flinke arbejdskollegaer og frihed under ansvar.

Telefonisk henvendelse vedr. stillingen til: Ole Thy på 21667860.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Kørekort:
B(Almindelig bil),

Se mere på vores ansøgersite: https://hobroautogenbrug.brandero.com

2019-06-07T00:51:36.777 På grund af travlhed søger vi en alsidig mekaniker, eller en med kendskab til bilreparationer, til demontering af udtjente nyere og ældre biler. Arbejdet består af: Testning Miljøbehandling Opmærkning klassificering Lagerarbejde og salg Vi forventer du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel og har let ved at omgås andre mennesker. Vi tilbyder god løn, flinke arbejdskollegaer og frihed under ansvar. Telefonisk henvendelse vedr. stillingen til: Ole Thy på 21667860. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Kørekort: B(Almindelig bil), Se mere på vores ansøgersite: https: hobroautogenbrug.brandero.comhobroautogenbrug.brandero.com10Phoenixf6229258101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-06T00:00:000000https://hobroautogenbrug.brandero.com/job/mekaniker-til-autogenbrug-1674562800#mail0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandRebild3519293HOBRO AUTOGENBRUG ApS11Smedevej 9A9500HobroDKDanmarkORS/f6229258_logo.pngORS/Small/f6229258_logo.png0
hot@dataophug.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent753451MwCareerSiteMinimum9832d360-7b3c-4d2f-b8de-87c78808c7a400103-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6229258https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6229258https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6229258&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6229258&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgEr du den nye Mekaniker i HOBRO AUTOGENBRUG ApS?12008001Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri361672102Ole Thyhot@dataophug.dkDanmarkDanmark330054901Diagnosetekniker/mekaniker søges til vores værksted i HobroRobot Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Hobro og søger derfor en diagnosetekniker mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med: krævende test- og fejlfindingsopgaver montering af diverse ekstraudstyr større motorreparationer Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse hurtigst muligt. Du får mere end du forventer Vi tilbyder: gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone fordelagtige medarbejderordninger løn efter kvalifikationer sundhedssikring pensionsordning overenskomst Ansøgning Søg stillingen via dette link Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Lars Møller ( 45) 7370 8925 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen her

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling

Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Hobro og søger derfor en diagnosetekniker/mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver.

Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.

Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort.

 

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med:

 • krævende test- og fejlfindingsopgaver
 • montering af diverse ekstraudstyr
 • større motorreparationer

Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

 

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder:

 • gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone
 • fordelagtige medarbejderordninger
 • løn efter kvalifikationer
 • sundhedssikring
 • pensionsordning
 • overenskomst

Ansøgning

Søg stillingen via dette link

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Afdelingschef Lars Møller (+45) 7370 8925

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen her

Skorstensgaard Hobro ApSHobro2019-07-05T00:00:002019-08-28T00:00:00
330064863Mekaniker søges til Møldrup Bjerregrav AutolagerRobot Vi søger til vores virksomhed, Møldrup Bjerregrav Autolager ApS, en mekaniker til demontage af udtjente biler. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel, og at du har let ved at omgås andre mennesker. Har du truckcertifcat vil det være et plus. Virksomheden har et godt arbejdsklima og venlige og samarbejdsvillige kollegaer. Der indkaldes løbende til samtale. Så send allerede din ansøgning i dag. Vi ser frem til at modtage den.

Vi søger til vores virksomhed, Møldrup Bjerregrav Autolager ApS, en mekaniker til demontage af udtjente biler.

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel, og at du har let ved at omgås andre mennesker.

Har du truckcertifcat vil det være et plus.

Virksomheden har et godt arbejdsklima og venlige og samarbejdsvillige kollegaer.

Der indkaldes løbende til samtale. Så send allerede din ansøgning i dag.

Vi ser frem til at modtage den.

Vojens AutoophugMøldrup2019-07-27T00:00:002019-08-31T00:00:00
330060394QuineQuintax ApS søger Elektronikmekaniker / mekaniker til serviceværkstedRobot Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. Primære arbejdsopgaver: Reparation af diverse produkter (maskiner fra byggemarkeder) Fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner Besvarelse af opkald via telefon og mail fra kunder Faglige kvalifikationer: Faglært elektromekaniker og eller mekaniker Relevant erfaring med elektromekanisk arbejde, service og vedligeholdelse vil være et plus Kendskab til IT og mail-systemer Personlige kvalifikationerSom person, er det vigtigt at du er kendetegnet ved at have følgende kompetencer: Uadvendt og kundeorienteret Mødestabil God til at samarbejde - en udpræget teamplayer Positivt indstillet Serviceminded Ansvarstagende Kvalitetsbevidst Struktureret Vi tilbyder dig: Et job med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Et job i en spændende og solid virksomhed Løn efter kvalifikationer Ansøgningsproces: Ansøgninger læses løbende og start vil være hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. 

 

Primære arbejdsopgaver:

 • Reparation af diverse produkter (maskiner fra byggemarkeder)
 • Fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner   
 • Besvarelse af opkald via telefon og mail fra kunder

Faglige kvalifikationer:

 • Faglært elektromekaniker og/eller mekaniker
 • Relevant erfaring med elektromekanisk arbejde, service og vedligeholdelse vil være et plus
 • Kendskab til IT og mail-systemer

Personlige kvalifikationer
Som person, er det vigtigt at du er kendetegnet ved at have følgende kompetencer: 

 • Uadvendt og kundeorienteret
 • Mødestabil
 • God til at samarbejde - en udpræget teamplayer
 • Positivt indstillet
 • Serviceminded  
 • Ansvarstagende 
 • Kvalitetsbevidst  
 • Struktureret

Vi tilbyder dig:

 • Et job med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø  
 • Et job i en spændende og solid virksomhed  
 • Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsproces:

Ansøgninger læses løbende og start vil være hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

QuineQuintax ApSAalborg Øst2019-07-16T00:00:002019-09-05T00:00:00
330053960N.O. Jensen A/S i Aalborg søger mekaniker/pladesmed/karrosseriteknikerRobot Vi har rivende travlt, og søger derfor en dedikeret mekaniker pladesmed karrosseritekniker til at indgå i teamet af professionelle og dygtige medarbejdere i vores skadecenter. Vi forventer at du er uddannet mekaniker eller har kendskab til arbejdet som pladesmed karrosseritekniker at du har kendskab til Forsi at du kan håndtere store skadesager og eller har erfaring med monteringsopgaver på et autoværksted. at du er teknisk velfunderet, ansvarsbevidst og har sans for kvalitetsarbejde at du er selvkørende og kan bevare overblikket i hektiske situationer Mærkekendskab til Mazda, Suzuki og Hyundai er en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder et fagligt udfordrende job, hvor ingen dage er ens en arbejdsplads med moderne faciliteter og udstyr et selvstændigt job, hvor du får stor indflydelse på din egen hverdag et sundt arbejdsmiljø i et velfungerende team Det er et krav at du har gyldigt kørekort. Ansøgning Ønsker du yderligere information omkring stillingen, kontakt da direktør, Heine R. Hansen på telefon 7262 4403. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. august 2019 til direktør, Heine R. Hansen via knappen Send ansøgning N.O. Jensen A S er et af nordjyllands største bilhuse, hvor vi forhandler Mazda, Suzuki og Hyundai. Vi beskæftiger pt. ca. 60 medarbejdere i huset, hvor vi har en stor, flot salgsudstilling, pladeværksted, mekanisk- og salgsværksted, lager- og reservedelsafdeling, klargøring og administration. Gennem 80 år har vi holdt nordjyderne godt kørende - og det er naturligvis en historik vi er stolt af. Tillid, tryghed og troværdighed er kernen i vores tilgang til kunderne. Samtidig er kvaliteten i vores arbejde og vores høje niveau af service blot nogle af de elementer, som er topprioriteret hos osSe mere på vores ansøgersite: https: no-jensen.brandero.com

Vi har rivende travlt, og søger derfor en dedikeret mekaniker/pladesmed/karrosseritekniker til at indgå i teamet af professionelle og dygtige medarbejdere i vores skadecenter. 

Vi forventer

 • at du er uddannet mekaniker eller har kendskab til arbejdet som pladesmed/karrosseritekniker
 • at du har kendskab til Forsi
 • at du kan håndtere store skadesager og/eller har erfaring med monteringsopgaver på et autoværksted.
 • at du er teknisk velfunderet, ansvarsbevidst og har sans for kvalitetsarbejde
 • at du er selvkørende og kan bevare overblikket i hektiske situationer

Mærkekendskab til Mazda, Suzuki og Hyundai er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

 • et fagligt udfordrende job, hvor ingen dage er ens
 • en arbejdsplads med moderne faciliteter og udstyr
 • et selvstændigt job, hvor du får stor indflydelse på din egen hverdag
 • et sundt arbejdsmiljø i et velfungerende team

Det er et krav at du har gyldigt kørekort.

Ansøgning
Ønsker du yderligere information omkring stillingen, kontakt da direktør, Heine R. Hansen på telefon 7262 4403. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. august 2019 til direktør, Heine R. Hansen via knappen "Send ansøgning"

N.O. Jensen A/S er et af nordjyllands største bilhuse, hvor vi forhandler Mazda, Suzuki og Hyundai. Vi beskæftiger pt. ca. 60 medarbejdere i huset, hvor vi har en stor, flot salgsudstilling, pladeværksted, mekanisk- og salgsværksted, lager- og reservedelsafdeling, klargøring og administration.

Gennem 80 år har vi holdt nordjyderne godt kørende - og det er naturligvis en historik vi er stolt af. Tillid, tryghed og troværdighed er kernen i vores tilgang til kunderne. Samtidig er kvaliteten i vores arbejde og vores høje niveau af service blot nogle af de elementer, som er topprioriteret hos os

Se mere på vores ansøgersite: https://no-jensen.brandero.com

N. O. JENSEN A/SAalborg2019-07-04T00:00:002019-08-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Diagnosetekniker/mekaniker søges til vores værksted i Hobro

Skorstensgaard Hobro ApS

Hobro
Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt i vores afdeling i Hobro og søger derfor en diagnosetekniker mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:28. august 2019

Mekaniker søges til Møldrup Bjerregrav Autolager

Vojens Autoophug

Møldrup
Vi søger til vores virksomhed, Møldrup Bjerregrav Autolager ApS, en mekaniker til demontage af udtjente biler. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel, og at du har let ved at omgås and...
Indrykket:27. juli 2019
Udløbsdato:31. august 2019

QuineQuintax ApS søger Elektronikmekaniker / mekaniker til serviceværksted

QuineQuintax ApS

Aalborg Øst
Har du hænderne skruet rigtig på? Og vil det motivere dig at sikre reperation af diverse produkter og maskiner? Vi søger lige nu en elektromekaniker med et løsningsorienteret mind-set, som trives med teamwork og kontakt med kunder. Primære arbejdsop...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:5. september 2019

N.O. Jensen A/S i Aalborg søger mekaniker/pladesmed/karrosseritekniker

N. O. JENSEN A/S

Aalborg
Vi har rivende travlt, og søger derfor en dedikeret mekaniker pladesmed karrosseritekniker til at indgå i teamet af professionelle og dygtige medarbejdere i vores skadecenter. Vi forventer at du er uddannet mekaniker eller har kendskab til arbejdet ...
Indrykket:4. juli 2019
Udløbsdato:20. august 2019