Mekaniker til Park & Vej

Efter en omstrukturering søger Park & Vej en mekaniker til vores værksted på Gyrovej.

Arbejdsopgaverne er vedligeholdelse af vores maskinpark og består i en blanding af planlagt vedligehold samt ad-hoc opgaver. Opgaverne er vedligeholdelse af entreprenørmaskiner, traktorer, biler, lastbiler og andet materiel, som gør at hverdagene ikke er ens. Vi har nyt og gammelt, som kræver vedligehold, så det altid er kørende.

Du vil indgå i et hold med 5 kollegaer, som alle udfører allround vedligehold samtidigt med, at de hver har deres specialviden. Du følger din opgave fra start til slut.

Det er arbejde under frie forhold med reference til værkstedslederen.

Vi tilbyder

  • en fast stilling på 37 t/uge med mulighed for fleksible arbejdstider.
  • en arbejdsplads, hvor ejerskab og selvstændighed er en naturlig del af hverdagen.
  • en stor grad af medindflydelse i det daglige arbejde – vi arbejder med frihed under ansvar.
  • et godt arbejdsmiljø med gode og positive kollegaer, god pensionsordning, sundhedsordning + en aktiv personaleforening.

Vi forventer, at du
  • er uddannet som traktor-, entreprenør- eller landbrugsmekaniker og har kørekort kat. BE.
  • har kendskab til entreprenørmateriel, landbrugsmaskiner, større materiel, dieselmotorer og hydraulik.
  • kan arbejde selvstændigt og er fleksibel overfor nye opgaver.
  • har lyst til at efteruddanne dig i fornødent omfang og kan bruge it.
  • er indstillet på, at deltage i vintertjenesten og højvandsberedskabet.

Arbejdsområdet er primært værkstedet på Gyrovej, men ellers hele Skive Kommune. Stilleplads er på Gyrovej, men du kan også skulle møde direkte på arbejdsstedet.

Løn og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende overenskomst samt lokale aftaler. Tiltrædelse snarest muligt – men vi venter gerne på den rette. Ansøgningsfristen er torsdag den 3. maj.

Har du spørgsmål
til ovenstående så kontakt gerne værkstedsleder Søren Stilling på telefon 21 21 98 23 eller pr. mail smst@skivekommune.dk eller kig forbi vores værksted på Gyrovej.

Park og Vej – Entreprenørgården er Skives kommunale entreprenørvirksomhed med ca. 80 medarbejdere. Vi udfører drifts- og anlægsopgaver inden for veje og grønne områder. Dette sker med udgangspunkt fra dels Entreprenørgården på Gyrovej i Skive, men også fra 3 mindre materielgårde i Salling. Vi arbejderfor Drift og Anlæg i Skive Kommune samt øvrige afdelinger og institutioner.

Entreprenørgården er organiseret i grønne områder, vej og anlæg, vejrservice, værkstedet og administrationen. Vores målsætning er hele tiden, at kunne gøre det lidt bedre, at yde borgerne en god service og samtidigt rumme og udvikle hinanden på vores arbejdsplads.


Skive - det er RENT LIV
I Skive lever vi det aktive liv - ved fjorden, med de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. Vi kalder det RENT LIV.
Læs mere på www.skive.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker - Skov, have og park maskiner

Viborg Havemaskiner

Har du sans for at skrue i små maskiner som kædesave, buskryddere og hækkeklippere. Og ved du ligeså en masse om plæneklippere, plænetraktorer og zero-turns, så er en stilling måske noget for dig på værkstedet hos Viborg Havemaskiner. Der holdes hel...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Mekaniker, Kia & Mazda

Værksted

Viborg
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Vi søger en dygtig mekaniker til vores Kia- & Mazda-bilhus i Skive. Du blive...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Mekaniker til varevognsværksted i Viborg

OJ ERHVERVSBILER A/S

Viborg
Varevognsmekaniker til OJ Erhvervsbiler A S i Viborg. Du er udlært mekaniker, gerne med nogle års erfaring, evt. fra lignende job. Du i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne. Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Mekaniker søges til Give

Metalguide ApS

Viborg
For kunde søges mekaniker til arbejde i Give. Min 3 års erfaring som mekaniker. Der er tale om et try hire forløb. Fastansættelse for den rette. God løn og ordnede forhold.
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Mekaniker til bådforretning søges !

Herning Trailer - og Bådcenter v/Lars Gjørup Simonsen

Ikast-Brande
Til Herning Trailer- Bådcenter i Sunds søges en gerne erfaren og engageret mekaniker til reparation, monteringsarbejde og lign. af både, motorer, elektronik og bådudstyr. Erfaring fra lignende jobs auto-, motorcykel el. lign. vil være en fordel men ...
Indrykket:7. april 2018
Udløbsdato:2. juni 2018