Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniker, Volvo VPS

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern.

Har du erfaring med Volvo? Så er det måske dig vi søger. Vi søger nemlig en dygtig og erfaren Volvo-mekaniker, der kan indgå som VPS-tekniker på værkstedet i vores nye og moderne bilhus på Tangmosevej i Køge.  
 
Som VPS-tekniker arbejder du naturligvis med kundernes biler, men har også kontakten i forhold til eksempelvis indskrivning og dialog. Dermed bliver du kundens faste kontaktperson/mekaniker, og over tid vil du få et tæt forhold til “dine” kunder. 
 
Det er et krav, at du er udlært mekaniker og har erfaring med Volvo eller andet premium-brand. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og formår at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.  
 
Din profil 

  • Du er udlært mekaniker med Volvo-erfaring eller tilsvarende 
  • Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med ”testere” samt el- og diagnoseudstyr 
  • Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde 
 
Vi tilbyder 
  • Gode muligheder for efteruddannelse  
  • Stærkt fællesskab og gode kollegaer  
  • Lønpakke efter kvalifikationer  

 
Er jobbet noget for dig? Ansøg online. Har du spørgsmål så kontakt afdelingschef Thomas Juhl tlf. 99 29 18 43.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her