Gem job

Mekanikere til lufthavnsprojekt i Nuuk:Skal du være med til at bygge Grønlands fremtid, og har du erfaring med reparation af entreprenørmaskiner?

Over de kommende 4 år står Munck i spidsen for etablering af nye lufthavne i Nuuk og Ilulissat. Vi søger løbende medarbejdere til projekterne inden for forskellige jobkategorier, og netop nu er fokus rettet mod at rekruttere dygtige og erfarne mekanikere til Nuuk.

Din hovedopgave vil være vedligehold og reparation af maskiner og materiel på vores værksted.

Vi forventer, at du har stor erfaring med reparation af entreprenørmaskiner, er grundig, tager initiativ samt er fleksibel og støtter op om opgaver i mekaniker-teamet.

Vi tilbyder et spændende job og en aktiv hverdag med gode og dygtige kollegaer samt en arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed.

Fri kost og logi i vores Camp, ferie- frirejser efter aftale.
 
Tiltrædelse efter nærmere aftale.

For yderligere oplysninger kontakt: Søren (JobBest) på +45 51 50 78 63

Vi ser frem til at modtage din ansøgning / CV på hr@jobbest.dk .

Fakta om projektet
Entreprisen omfatter udførelse af landingsbaner, rulleveje, byggemodning til nye terminalbygninger, produktion og udlægning af asfalt, omlægning og tilslutning til adgangsveje, etablering af el-, vand- og kloakledninger samt anlæg af parkeringsarealer.
Projektet skal stå færdigt i slutningen af 2023.

 _____________________________________


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.