Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekanikerlærling

Mekanikerlærling til Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne.

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Kolding.

Har du interesse for lastbiler og hænderne skruet rigtigt på, så er en lærlingeplads hos os måske noget for dig.

Uddannelsen

Uddannelsen til lastvognsmekaniker tager 4 år, inkl. et specialtilpasset skoleforløb. Under uddannelsen vil du få kendskab til de teknikker og den teknologi, der bruges ved reparation af lastvogne. Du vil komme til at arbejde med alt fra motor, gearkasse og bagtøj til styretøj, førerhus og undervogn m.m.

Krav til dig

Du skal have en 9./10. klasse-eksamen eller tilsvarende. Du prioriterer kvalitet og kundetilfredshed meget højt og har samtidig god teknisk forståelse. Du har selvfølgelig interesse for lastbiler, er selvstændig og evner at samarbejde.

Om os

Vi tilbyder en spændende og udfordrende mekanikeruddannelse i et moderne bilhus med et højt serviceniveau og gode karrieremuligheder, hvor vi lægger vægt på hele tiden at være opdateret med de nyeste reparationsmetoder og at kunne håndtere det nyeste udstyr. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med et godt kollegialt sammenhold, hvor de sociale relationer er stærke.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Interesseret? Så send din ansøgning og dit CV til kim.overby@autohuset-vestergaard.dk senest d. 30. juni 2018.

Har du spørgsmål til lærlingeuddannelsen, kan disse rettes til Kim Overby på tlf. 76 32 23 05.

Autohuset Vestergaard-koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere i 11 personvognsfilialer, fem lastvognsfilialer og én busfilial fordelt på Fyn, i Trekantområdet samt i Nærum, Birkerød og Hillerød. Vi sælger ca. 16.000 nye og brugte biler og lastbiler årligt. Se mere på www.av-lastvogne.dk, www.buscentervest.dk og www.autohuset-vestergaard.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her