Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniker/smed/klejnsmed/reparatør til topmoderne værksted i Viborg. (ID 10677)

Vi søger hurtigst muligt en medarbejder til klargøring, reparation og service af naturgødningsmaskiner hos Samson Agrolize i Viborg.

Jobbet:

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt. Du har sikkert høstet erfaring fra landbrugsmaskinbranchen  eller maskinstation.

Vi forventer at du er fleksibel og omgængelig, og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af dine opgaver.

Vi tilbyder:

Gode arbejdsforhold i et moderne værksted med gode kollegaer. Der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelser. God løn efter dine kvalifikationer.

Er du interesseret i jobbet?

Ring til Poul Lauridsen på mobil 2841 2345

Du kan også søge jobbet ved at klikke: http://hrnavigator.jobnext.dk/85/apply

Poul Lauridsen og HR navigator hjælper med rekrutteringen.  Du kan søge jobbet så længe den står på Samson Agrolizes hjemmeside eller hjemmesiden www.hrnavigator.dk  Alle ansøgninger og forespørgsler behandles fortroligt. Tiltrædelse hurtigst mulig.

Samson Agrolize A/S er eneforhandler af alle Samson Agro's produkter i Danmark. Nærhed til kunderne og optimal service er kodeordene bag Samson Agrolize. Udvalgte servicepartnere sikrer den efterfølgende service og reservedele til de rundt regnet 1000 Samson-maskiner, der allerede kører i Danmark, og til de mange, der kommer til at køre fremover. SAMSON AGROLIZE omfatter også Danmarks største brugtcenter for naturgødnings-relaterede maskiner. Læs mere: https://samson-agrolize.dk/

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her