Mekaniker/værkførerassistent

Vi søger en mekaniker, der halvdelen af tiden fungerer som værkførerassistent med opgaver som indskrivning af kunder, lave tilbud, bestille reservedele, og den anden halvdel udfører diverse mekaniker opgaver.

Vi er et positivt team, der samarbejder godt i hverdagen og vi forventer, at du vil bidrage til den gode stemning.

Kvalifikationer/kompetencer:

- erfaren faglært mekaniker

- erfaring med it/pc

- mødestabil

- selvstændig

- ansvarlig

- dansk i skrift og tale

Hvis du har spørgsmål ang. stillingen er du velkommen til at ringe til

Svend på 4044 8811


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051206Phoenix-6b89f68e12019-06-30T00:00:00Mekaniker/værkførerassistent

Vi søger en mekaniker, der halvdelen af tiden fungerer som værkførerassistent med opgaver som indskrivning af kunder, lave tilbud, bestille reservedele, og den anden halvdel udfører diverse mekaniker opgaver.

Vi er et positivt team, der samarbejder godt i hverdagen og vi forventer, at du vil bidrage til den gode stemning.

Kvalifikationer/kompetencer:

- erfaren faglært mekaniker

- erfaring med it/pc

- mødestabil

- selvstændig

- ansvarlig

- dansk i skrift og tale

Hvis du har spørgsmål ang. stillingen er du velkommen til at ringe til

Svend på 4044 8811

Vi søger en mekaniker, der halvdelen af tiden fungerer som værkførerassistent med opgaver som indskrivning af kunder, lave tilbud, bestille reservedele, og den anden halvdel udfører diverse mekaniker opgaver. Vi er et positivt team, der samarbejder godt i hverdagen og vi forventer, at du vil bidrage til den gode stemning. Kvalifikationer kompetencer: - erfaren faglært mekaniker - erfaring med it pc - mødestabil - selvstændig - ansvarlig - dansk i skrift og tale Hvis du har spørgsmål ang. stillingen er du velkommen til at ringe til Svend på 4044 881111jobnet6b89f68e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRødovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHvidovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3554552Superleasing ApS11Prøvensvej 202610RødovreDKDanmark0se@engstrom.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent785030JobNet5011067501106710027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b89f68ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b89f68ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b89f68e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6b89f68e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgØnsker du et spændende job som Mekaniker? Hos Superleasing ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri362154416se@engstrom.dkse@engstrom.dkDKDanmarkDKDanmark330074644Auto mechanicRobot Automekaniker Autoelektriker Pladesmed med mendst 10 års erfaring. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi søger en dygtig og ansvarsfuld mekaniker tekniker der gerne vil være en del af en spændendende arbejdsplads med et stærkt brand og som ligger ind i københavn city. Du skal kunne arbejde fokuseret og være i stand til at træffe selvstændige beslutninger selv i spidsbelastninger. Vi reparerer alle bilmærker, så vi favner bredt og er altid glade for nye udfordringer. Vi forventer, at: Du er ærekær omkring dit arbejde og er stabil og loyal. Du forstår vigtigheden af god kundeservice. Du har et godt overblik og arbejder struktureret.

 

 

Automekaniker/Autoelektriker/Pladesmed med mendst 10 års erfaring.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi søger en dygtig og ansvarsfuld mekaniker/tekniker der gerne vil være en del af en spændendende arbejdsplads med et stærkt brand og som ligger ind i københavn city.

Du skal kunne arbejde fokuseret og være i stand til at træffe selvstændige beslutninger selv i spidsbelastninger. Vi reparerer alle bilmærker, så vi favner bredt og er altid glade for nye udfordringer.

Vi forventer, at:

  • Du er ærekær omkring dit arbejde og er stabil og loyal.
  • Du forstår vigtigheden af god kundeservice.
  • Du har et godt overblik og arbejder struktureret.
Quick Autoservice /AutoMesterKøbenhavn V2019-08-19T00:00:002019-09-23T00:00:00
330066959Entreprenørmaskinemekaniker til arbejde på Sjælland og det sydlige SverigeRobot For virksomhed beliggende ved Silkeborg, søger vi en entreprenørmaskinemekaniker til arbejde på Sjælland og i det sydlige Sverige. Stillingen er fuldtid, og med henblik på fastansættelse. Jobbet består i at servicere og reperere mobilkraner. Der udføres reperationer på alle typer kraner, og foregår ude på pladsen, hvor kranen er. Vi forventer, at du: - er udlært maskinentreprenørmekaniker - har erfaring fra branchen - kan arbejde selvstændigt og effektivt - er serviceminded Virksomheden tilbyder: - firmabil - mulighed for mange arbejdstimer - kreativitet Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen mekaniker sjælland For nærmere information, kan vi kontaktes på 70223311

For virksomhed beliggende ved Silkeborg, søger vi en entreprenørmaskinemekaniker til arbejde på Sjælland og i det sydlige Sverige. 

Stillingen er fuldtid, og med henblik på fastansættelse. 

Jobbet består i at servicere og reperere mobilkraner. Der udføres reperationer på alle typer kraner, og foregår ude på pladsen, hvor kranen er.

 

Vi forventer, at du:

- er udlært maskinentreprenørmekaniker 

- har erfaring fra branchen 

- kan arbejde selvstændigt og effektivt 

- er serviceminded 

Virksomheden tilbyder:

- firmabil 

- mulighed for mange arbejdstimer 

- kreativitet 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "mekaniker sjælland"

For nærmere information, kan vi kontaktes på 70223311 

Work4all ApSKøbenhavn S2019-08-01T00:00:002019-09-26T00:00:00
330064401Vi søger en dygtig Automekaniker - FAST STILLING OG GOD LØNRobot Dansk Auto Service Din Bilpartner Valby Til værksted med mangeartede opgaver søges mekaniker. Du skal kunne arbejde selvstændigt, servicere vores kunder og ikke mindst selv kunne tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde og værkstedet. Vil du være med hvor det sker? Som automekaniker lægger vi vægt på, at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Virksomheden servicer og vedligeholder alle nye bilmærker indenfor branchen. Derfor er kvalitet i alle processer vigtig. Du vil få opgaver, der udvikler dig og gør dig til en velkvalificeret og kompetent automekaniker. Det kommer du ikke sovende til. Derfor er din indstilling til jobbet, din kvalitetsbevidsthed og din vilje til at lære nye ting vigtige elementer for din udvikling og succes som mekaniker. Dine kvalifikationer: - Du er uddannet mekaniker - Du er engageret i dit arbejde - Du arbejder selvstændigt - Du er fleksibel i spidsbelastninger - Du har stor faglig stolthed, høj arbejdsmoral og ordenssans - Du kan med dit gode humør og gå på mod, bidrage til at udvikle firmaet. Vi tilbyder dig: - Overenskomst hos Dansk Metal. - Personlig udvikling og efteruddannelse til autotekniker via FTZ Academy samt løbende intern uddannelse og træning - Lønpakke efter kvalifikationer samt pensions- og fritvalgsordning - Afvekslende arbejdsdag, samt egne og selvstændige arbejdsopgaver, samt frihed under ansvar Synes du ovennævnte lyder spændende og udfordrende, så send os din ansøgning pr. e-mail til info@danskautoservice.dk Ansøgningen skal indeholde følgende: Personligt billede, CV, Referencer. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thomas Nonbo på tlf. 3617 1800

Dansk Auto Service – Din Bilpartner Valby

Til værksted med mangeartede opgaver søges mekaniker.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, servicere vores kunder og ikke mindst selv kunne tilrettelægge arbejdet.

Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde og værkstedet.

Vil du være med hvor det sker?

Som automekaniker lægger vi vægt på, at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Virksomheden servicer og vedligeholder alle nye bilmærker indenfor branchen. Derfor er kvalitet i alle processer vigtig. Du vil få opgaver, der udvikler dig og gør dig til en velkvalificeret og kompetent automekaniker. Det kommer du ikke sovende til. Derfor er din indstilling til jobbet, din kvalitetsbevidsthed og din vilje til at lære nye ting vigtige elementer for din udvikling og succes som mekaniker.

Dine kvalifikationer:

- Du er uddannet mekaniker

- Du er engageret i dit arbejde

- Du arbejder selvstændigt

- Du er fleksibel i spidsbelastninger

- Du har stor faglig stolthed, høj arbejdsmoral og ordenssans

- Du kan med dit gode humør og gå på mod, bidrage til at udvikle firmaet.

Vi tilbyder dig:

- Overenskomst hos Dansk Metal.

- Personlig udvikling og efteruddannelse til autotekniker via FTZ Academy samt løbende intern uddannelse og træning

- Lønpakke efter kvalifikationer samt pensions- og fritvalgsordning

- Afvekslende arbejdsdag, samt egne og selvstændige arbejdsopgaver, samt frihed under ansvar

Synes du ovennævnte lyder spændende og udfordrende, så send os din ansøgning pr. e-mail til info@danskautoservice.dk

Ansøgningen skal indeholde følgende: Personligt billede, CV, Referencer.

 Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thomas Nonbo på tlf. 3617 1800

Dansk Auto Service - Biludlejning & VærkstedValby2019-07-26T00:00:002019-09-18T00:00:00
330069224Erfaren mekaniker søges til stort bilhus!Robot Vi forestiller os, at du kan arbejde selvstændigt og ikke mindst selv kan tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde. Som mekaniker lægger vi vægt på at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde - og derfor er det et must at du er udlært. Du ville skulle arbejde tæt sammen med vores værkfører og assistere ham i hverdagen. Du vil få opgaver, der udvikler dig. Derfor er din indstilling til jobbet, din kvalitetsbevidsthed og din vilje til at lære nye ting vigtige elementer for din udvikling og succes som person hos os. Vi forestiller os at du har arbejdet med flere forskllige bilmærker, robust samt erfaring er et must. I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkfører samt 8 andre kolleager. Du vil skulle lave alle typer af reparationer på alle typer af bilmærker. Lukrativ løn og pensiom tilbydes efter kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kan arbejde selvstændigt og ikke mindst selv kan tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde. Som mekaniker lægger vi vægt på at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde - og derfor er det et must at du er udlært.

Du ville skulle arbejde tæt sammen med vores værkfører og assistere ham i hverdagen. Du vil få opgaver, der udvikler dig. Derfor er din indstilling til jobbet, din kvalitetsbevidsthed og din vilje til at lære nye ting vigtige elementer for din udvikling og succes som person hos os.

Vi forestiller os at du har arbejdet med flere forskllige bilmærker, robust samt erfaring er et must.

I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkfører samt 8 andre kolleager. Du vil skulle lave alle typer af reparationer på alle typer af bilmærker.

Lukrativ løn og pensiom tilbydes efter kvalifikationer

Au2Vest ApSTaastrup2019-08-07T00:00:002019-09-30T00:00:00
330068549Automekaniker , FarumRobot Mekaniker Vi har travlt, og søger derfor snarest en dygtig og kvik automekaniker. Vi er et mindre værksted med 7 ansatte. Auto-Team 2000 har ligget i Farum i 25 år og dine nye kollegaer har ligeledes været hos os i flere år. Vi har en travl hverdag men altid tid til en god stemning og lidt værkstedshumor. Auto-Team 2000 er medlem af Point-S dækkæden ,der er verdens største dækkæde, så vi skifter en del dæk fælge. Vi reparerer alle bilmærker gamle søm nye. Spiciale i autoservice, bremser, styretøj, dæk fælge mm. - Du er udlært mekaniker og har nogle års erfaring efterfølgende. - Du er omhyggelig, kvalitetsbevist og kan tale med kunderne. - Du er stabil og mødesikker. - Du har erfaring med motor-fejlfinding, el og flere bilmærker. Vi tilbyder en frisk arbejdsplads med gode kollegaer. Fast løn og pension samt en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver. Skriftlig henvendelse medsendt CV til nedenstående adresse. Auto-Team 2000 ApS , Att. Karsten Kaae Rugmarken1 3520 Farum

Mekaniker

Vi har travlt, og søger derfor snarest en dygtig og kvik automekaniker.

Vi er et mindre værksted med 7 ansatte. Auto-Team 2000 har ligget i Farum i 25 år og dine nye kollegaer har ligeledes været hos os i flere år.

Vi har en travl hverdag men altid tid til en god stemning og lidt værkstedshumor.

Auto-Team 2000 er medlem af Point-S dækkæden ,der er verdens største dækkæde, så vi skifter en del dæk & fælge.

Vi reparerer alle bilmærker gamle søm nye. Spiciale i autoservice, bremser, styretøj, dæk/fælge mm.

- Du er udlært mekaniker og har nogle års erfaring efterfølgende.

- Du er omhyggelig, kvalitetsbevist og kan tale med kunderne.

- Du er stabil og mødesikker.

- Du har erfaring med motor-fejlfinding, el og flere bilmærker.

Vi tilbyder en frisk arbejdsplads med gode kollegaer.

Fast løn og pension samt en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver.

Skriftlig henvendelse medsendt CV til nedenstående adresse.

Auto-Team 2000 ApS , Att. Karsten Kaae

Rugmarken1

3520 Farum

 

 

AUTO TEAM 2000 ApSFarum2019-08-15T00:00:002019-08-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Auto mechanic

Quick Autoservice /AutoMester

København V
Automekaniker Autoelektriker Pladesmed med mendst 10 års erfaring. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi søger en dygtig og ansvarsfuld mekaniker tekniker der gerne vil være en del af en spændendende arbejdsplads med et stærkt brand og som ligger ind i kø...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:23. september 2019

Entreprenørmaskinemekaniker til arbejde på Sjælland og det sydlige Sverige

Work4all ApS

København S
For virksomhed beliggende ved Silkeborg, søger vi en entreprenørmaskinemekaniker til arbejde på Sjælland og i det sydlige Sverige. Stillingen er fuldtid, og med henblik på fastansættelse. Jobbet består i at servicere og reperere mobilkraner. Der udf...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:26. september 2019

Vi søger en dygtig Automekaniker - FAST STILLING OG GOD LØN

Dansk Auto Service - Biludlejning & Værksted

Valby
Dansk Auto Service Din Bilpartner Valby Til værksted med mangeartede opgaver søges mekaniker. Du skal kunne arbejde selvstændigt, servicere vores kunder og ikke mindst selv kunne tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit ar...
Indrykket:26. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019

Erfaren mekaniker søges til stort bilhus!

Au2Vest ApS

Taastrup
Vi forestiller os, at du kan arbejde selvstændigt og ikke mindst selv kan tilrettelægge arbejdet. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde. Som mekaniker lægger vi vægt på at du indgår i et team af dygtige medarbejdere, der sætter en ære ...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Automekaniker , Farum

AUTO TEAM 2000 ApS

Farum
Mekaniker Vi har travlt, og søger derfor snarest en dygtig og kvik automekaniker. Vi er et mindre værksted med 7 ansatte. Auto-Team 2000 har ligget i Farum i 25 år og dine nye kollegaer har ligeledes været hos os i flere år. Vi har en travl hverdag ...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019