Mekanikker og sælger... El-scooter ... der er godkendt til Flexløn

Til vores værksted søges en medarbejder der er godkendt til Flexløn og som kan indgå i vores team, hvor vi bl.a. beskæftiger os med klargøring af nye el-scootere, reparationer, årsservice og klargøring/renovering af brugte.

Du skal samtidig have evner samt lyst til, at kører ud på kundebesøg for salg og reparationer på vores kunders adreser. Jobbet vil på den måde være meget alsidigt.

Værkstedet er nok Danmarks fineste værksted med gulvtæpper på hele gulvet. Værkstedet er indrettet som en work shop, som er integreret i vores show room og kontorfaciliteter.

Bl.a. derfor er det vigtigt, at du er et ordensmenneske som sætter pris på faste rutiner, systemer, orden og rydelighed.

En el-scooter er et elektronisk produkt som styres af en computer. Defor vil ansøgninger med et vist kendskab til strøm blive foretrukket. Manualer og diagrammer er på engelsk.

Der findes ikke en uddannelse med speciale i el-scootere, så derfor vil der skulle påregnes en oplæringsperiode. Du behøver ikke, at have en konkret baggrund fra branchen da vi vil sørge for tillæring, men du skal have en håndværksmæssig uddannelse, således du har forståelse for faglige kompetence og akkuratesse.

Vi forventer, at du har et godt humør med en god og afsmittende energi og at din faglige tilgang kan være med til at skabe gode og professionelle resultater i vores værkstedsafdeling.

Vi er bosiddende i midten af Otterup By, med halvtimes bus direkte til døren. Ca. 20 minutter fra Odense Centrum.

Ansøgning med cv og billede sendes til Blom@pmpost dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her