Mekaniske montører - Silkeborg

Har du kendskab til maskinopbygning og drømmer du om at arbejde med større anlæg? Hvis ja, så grib chancen her.

For virksomhed i Silkeborg der arbejder med opbygning af maskinanlæg, søges 3 faglærte til maskinopbygning. Der er tale om en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde bredt. Du kommer til at indgå i et team af højt motiverede og ambitiøse kollegaer, hvor fællesskab er i højsædet.

Jobbet vil overvejende bestå af:
Samle og montere mekaniske dele og maskiner ud fra samlingstegninger og styklister
Hydraulik samt luft styring vil indgå i montagen
Test af anlæg 
Ad hoc opgaver m.m.

Din baggrund til denne stilling
Evt. arbejdet som montør, servicetekniker eller rejsemontør på industrielle maskiner. Evt. en baggrund som smed, maskinarbejder, værktøjsmager eller lignende.

Dette job er et projekt til at starte med, hvor vi kan se 3 mdr. frem ad gangen.

Der tilbydes:  
Du tilbydes et spændende job i en større virksomhed med ambitioner om fortsat vækst og udvikling af både mennesker og deres produkter (maskiner). Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Send CV til HR-Industries på job@hr-industries.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Serveringsmedarbejder

Trøsten v/Pia Møller Bech

Serveringsmedarbejder søges ca. 20-25 timer ugl. Arbejdstid efter aftale. Arbejdet omfatter servering og oprydning. Skal være moden og ansvarsbevidst. Telefonisk henvendelse til Pia Lystrup på tlf. 4232 9252.
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Smed

Crocus v/Ejvind Møller

Crocus søger smed eller lignende, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at producere maskiner og anlæg for vores kunder. Som smed har du erfaring med tyndpladekonstruktioner og behersker: Svejseopgaver med forskellig tråd, og i diverse material...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Smed/reparatør søges til grusgrav.

TeamVikaren

Smed reparatør søges til Them. TeamVikaren søger for kunde i Them. Du kan være uddannet smed, maskinarbejder eller en altmulig mand, du skal bare kunne svejse i sort jern, vide en lidt om mekanik og lidt mere. Arbejdet vil bestå af reparation af alt...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Serveringsmedarbejder

Kalø Slotskro

Til vores restaurant Kalø Slotskro beliggende ved Kalø Slotsruin søger vi tjener serveringspersonale til den forestående sæson. Erfaring er en fordel men ingen betingelse, da oplæring vil finde sted. Vi lægger vægt på smilende og imødekommende gæste...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:3. april 2018

Dygtig håndværker søges til smedeværksted.

AMB VISUALS A/S

Til vores skilteafdeling søger vi en: der kan svejse i alu stålhar erfaring med produktion og montageer løsningsorienteretkan lide faglige udfordringerkan lide en hverdag med forskellige opgaverer selvstændigt tænkendekan arbejde under tidspres med ...