Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniske montører - Silkeborg

Har du kendskab til maskinopbygning og drømmer du om at arbejde med større anlæg? Hvis ja, så grib chancen her.

For virksomhed i Silkeborg der arbejder med opbygning af maskinanlæg, søges 3 faglærte til maskinopbygning. Der er tale om en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde bredt. Du kommer til at indgå i et team af højt motiverede og ambitiøse kollegaer, hvor fællesskab er i højsædet.

Jobbet vil overvejende bestå af:
Samle og montere mekaniske dele og maskiner ud fra samlingstegninger og styklister
Hydraulik samt luft styring vil indgå i montagen
Test af anlæg 
Ad hoc opgaver m.m.

Din baggrund til denne stilling
Evt. arbejdet som montør, servicetekniker eller rejsemontør på industrielle maskiner. Evt. en baggrund som smed, maskinarbejder, værktøjsmager eller lignende.

Dette job er et projekt til at starte med, hvor vi kan se 3 mdr. frem ad gangen.

Der tilbydes:  
Du tilbydes et spændende job i en større virksomhed med ambitioner om fortsat vækst og udvikling af både mennesker og deres produkter (maskiner). Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Send CV til HR-Industries på job@hr-industries.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her