Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mellemtrinslærer

Stoholm Skole søger lærer til mellemtrinnet
 
Stoholm Skole søger en engageret og energisk lærer til mellemtrinnet pr. 1. august 2018, og gerne en lærer der kan få det hele til at spille!
Stoholm Skole er en tosporet skole beliggende mellem Skive og Viborg og har ca. 450 elever på 0. – 9. årgang. På Stoholm Skole arbejder vi afdelingsopdelt med høj grad af selvstyre, og så vidt muligt i årgangsteam.
 
Stillingen er en fast stilling på fuld tid og indebærer kontaktlærerfunktion og undervisning på mellemtrinnet. Det skal falde dig naturligt at integrere og udnytte mulighederne i IT i dit arbejde med elevernes læring.

På Stoholm Skole brænder vi for at lave god skole, og er optaget af at skabe de bedst mulige betingelser for trivsel og læring for alle.  Vi har i kommende skoleår fokus på indsatsområder omkring læring, fællesskab og et sammenhængende skoleliv for alle.
Vi har ry for at være rigtig gode til at modtage nye medarbejdere, og du vil derfor møde hjælpsomme og kompetente kolleger. I undervisningen arbejder vi med en 2-lærerordning i nogle lektioner ugentlig på alle klassetrin.
 
Vi forventer:

   • At du er læreruddannet.
   • At du helst skal kunne undervise i en eller flere af følgende fag: Musik og dansk, men andre fagkombinationer og erfaringer kan også være relevante.
   • At du kan være en del af et forpligtende og tæt samarbejde med dine kollegaer, og indgå i læringsfællesskaber på team-, årgangs- og skoleniveau, med det formål at fremme elevernes trivsel og læring.
   • At du er klar til at lade dig udfordre professionelt og reflektere over din egen og andres praksis.
   • At du arbejder anerkendende og inkluderende.
   • At du har gode digitale færdigheder og er klar til at indgå i udviklingen og arbejdet med den fælleskommunale læringsplatform Meebook.


Yderligere oplysninger om stillingen og evt. aftale om besøg på skolen kan ske til skoleleder Jesper Okholm på tlf. 87 87 25 41 eller til pædagogisk leder Bente Skodborg Jensen på tlf. 87 87 25 42. Se mere om skolen på http://stoholm.skoleporten.dk 

Ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er fredag d. 20. april og ansøgningen sendes via Viborg Kommunes hjemmeside.
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt torsdag d. 26. april 2018 om eftermiddagen.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her