Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Merchandiser / ServiceKonsulent

Selecta oplever stor vækst i Danmark og er for øjeblikket i en transformationsproces som involverer en højere grad af professionalisering. Vi ønsker altid at overgå de forventninger vores kunder har til os - for at kunne overraske positivt.

Derfor søger vi en ansvarsfuld og selvstændig ServiceKonsulent, der vil være med til at sikre, at vi når vores vision om, at give samarbejdspartnere og kunder den bedste kvalitet og oplevelse hver gang.

Stillingen

Deltids Servicekonsulent ca. 20 timer pr uge

Som servicekonsulent får du ansvaret for at servicere vores Kaffemaskiner hos en større kunde på et kontor i Viby J. 

Du vil få ansvaret for at vedligeholde maskinerne og sørge for at de er rengjorte samt velopfyldte, så de altid fremstår indbydende og klar til brugerne.  

Der er tale om en deltidsstilling, arbejdstiden er i tidsrummet mandag til fredag mellem kl.06.00 og 12.00 Der vil i stillingen forekomme løft, hvorfor det er nødvendigt at have en god fysik.

 

Serviceminded teamplayer

Du har en relevant servicemæssig baggrund – f.eks. fra detailhandel eller restaurationsbranchen. Din strukturerede tilgang til dit arbejde gør, at du på kort tid kan orientere dig om vores produktsortiment, og du er i besiddelse af lysten og evnen til at yde en fantastisk service.

 

Dit overblik er stort, og du taber ikke fokus på detaljen i de administrative opgaver og har styr på dine processer og arbejdsgange i øvrigt. Du trives med en alsidig hverdag i et dynamisk miljø og er udadvendt af natur. Herudover er du fleksibel og kan fungere i et tværfagligt samarbejde med vores serviceteknikere og de øvrige servicekonsulenter i en afdeling, hvor arbejdsmiljøet kendetegnes ved kundefokus, en professionel indstilling, en høj grad af vidensdeling og en uformel omgangstone.

 

Det er en forudsætning for stillingen, at du fremviser en straffeattest samt har gyldigt kørekort til almindelig bil, da der på sigt er mulighed at stillingen kan udvides til flere timer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her