Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

METROLOGI/ MÅLE TEKNIKER/ KVALITETS INGENIØR

Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https://use.worksome.dk/job/1439

 

Metrologi specialist / Kvalitets ingeniør
Dine arbejdsområder omfatter: 
Tegningsgennemgang af kundetegninger med fokus på metrologi især GPS målsætning. Du vil være vores specialist omkring måleteknik i samarbejde med kundes kvalitetsafdeling og vores interne måletekniker. 
Du vil være kvalitetsansvarlige i nye kundeprojekter, hvor tegninger, produktions setup gennemgås og du er både kundens og vores sparringspartner for at få det bedste produkt. 
Du vil besvare evt. reklamationer i samarbejde med interne stakeholders og kunden.

Du sikrer at kundes krav efterleves i hele produktets levetid. Det betyder at du er garant for at vælge verifikationsmetoder og udfærdiger hele dokumentationspakken (MSA, PPAP, SPC osv.)
Du udfører løbende kvalitetsforbedringer af eksisterende produkter og optimering af produktionsenheden.
Udover at være metrologi specialist vil du, sammen med gruppeleder og operatørerne, have kvalitets-ansvaret for en kunde portefølje samt et internt produktions område. 
Du er ansvarlig for den månedlige kvalitetsrapportering, deltage i kundemøder og kundeaudits, og du må derfor forvente lidt rejseaktivitet.

Den ideelle profil har erfaring med og/eller godt kendskab til følgende:
Teknisk stærk baggrund indenfor metrologi med fokus på GPS hvor du har været den bærende specialist og fagperson. Det forventes at du kan formidle dit til tider komplicerede budskab til både operatører og ledere og du kan undervise i GPS.
Kendskab til PPAP, FMEA og MSA dokumentation.
God forståelse for metalbearbejdning, dreje/fræse, værktøjs- og maskinopbygning.
Gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt. Erfaring med tysk og evt. svensk vil være en fordel.
MS Office bruger med ERP erfaring – optimalt inden for NAV/Axapta

Ideelt set er du i stand til at arbejde for os fuldtid i et år, men vi er fleksible såfremt du har brug for kun at arbejde fx 3 dage/uge. Der vil på sigt også være mulighed for fuldtids ansættelse såfremt begge parter ønsker det. 

 

Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https://use.worksome.dk/job/1439


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her