Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MEYERS SØGER KOK TIL CAFE OG RESTAURANT OFELIA I SKUESPILHUSET

I hjertet af København med byens bedste udsigt ligger Café og Restaurant Ofelia. Der er altid gang i tingene og det er sjældent kedeligt. Som kok vil du være med til at tilberede vores skønne a la carte menu, brunch, komfort food og mad til større arrangementer. Vi har tager udgangspunkt i nordisk mad med gode, sæsonbetonede råvarer, godt håndværk og den gode oplevelse.

Om dig

Vi forventer, at du er faglært kok. Du har til opgave at sørge for, at de retter, der bestilles og serveres stemmer overens med aftalte opskrifter og definerede koncepter, som gives af souschefen. Det er vigtigt, at du går op i kvalitet og er ansvarsbevidst både hvad angår maden du tilbereder og hygiejnen i køkkenet.

Du har et stort ansvar ift. rengøring af køkkenet og overholdelse af gældende hygiejneregler, og er vel bevandret i egenkontrolsprogrammet.

Hos os skal det være hyggeligt, sjovt og produktivt at gå på arbejde, og det bidrager du til. Vi forventer, at du møder veloplagt, velsoigneret, og med godt humør. Hos os skal det være hyggeligt, sjovt og produktivt at gå på arbejde, og det bidrager du til.

Vi forestiller os, at du

 • er kvalitetsbevidst
 • er ansvarlig og beslutningsdygtig
 • er god til at arbejde
 • evner at tilegne dig nye færdigheder hurtigt
 • trives i et travlt arbejdsmiljø
 • er velbevandret i egenkontrolsprogrammet
 • Vi tilbyder et afvekslende job i en innovativ virksomhed, hvor kvalitet, kreativitet og højt serviceniveau er afgørende, når vi hver dag servicerer vores mange kunder. Du får gode arbejdsforhold, professionelle kolleger, udviklingsmuligheder, løn efter kvalifikationer, samt personalefordele i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

  Hvis det er noget for dig, så send os en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Om os

  Café og Restaurant Ofelia er en del af Løgismose Meyers. Vi arbejder for at højne det gastronomiske niveau i Norden gennem en bred vifte af produkter, services og ydelser. I Løgismose Meyers er vi mere end 1.100 dedikerede fagfolk, der hver dag møder på arbejde og gør os umage med netop det, som vi hver især kan, så du kan glæde dig til en dagligdag og fagligdag, hvor mødet med alle de passionerede mennesker giver inspiration og spændende samtaler.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.