Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MICHAEL SKOLEN HF SØGER ENGELSK- OG DANSK-UNDERVISER MED HENBLIK PÅ FAST STILLING

Michael Skolen HF åbner som privatgymnasium i august 2018. Allerede fra 1. marts er en lærerstilling ledig i engelsk og dansk, som fra august bliver til en kandidat- eller adjunktstilling på GL-vilkår.

 

Den aktuelle lærerstilling omfatter undervisning på fire engelsk- og to danskhold i de ældste klasser (9.-12. klasse). Det er en betingelse, at du har en cand.mag. i engelsk og dansk.

 

Om Michael Skolen HF

Michael Skolen er en af de Rudolf Steiner-skoler, der med den seneste gymnasielov har fået lov at udbyde en særlig ”Steiner hf,” som omfatter den udvidede hf på karakter- og eksamensfrie vilkår.

 

Michael Skolen ligger i Herlev og har pt. omtrent 300 elever, fordelt på 12 klasser.

 

Skolen har cirka 40 ansatte, og hf-kollegiet er en lille, tæt enhed på ti mennesker, der har til opgave at få kultiveret den nye hf-ordning.

 

Vi har brug for et stærkt fagmenneske, der har lyst til at opfinde en akademisk skoleform, der ikke eksisterer i forvejen, og som trives i en intim skoleform, hvor man hjælper hinanden og har tæt, fælles fokus på elevernes læring og personlige udvikling.

 

Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation indtil 1. august 2018.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning direkte til skoleleder Jacob K. Nielsen: jkn@michaelskolen.dk. Ansøgninger behandles løbende, dvs. i den rækkefølge de kommer ind.

 

Du kan læse mere om Michael Skolen på www.michaelskolen.dk – du skal især fokusere på menuen ”Steiner HF”.

 

Ansøgningsfrist: søndag 18. februar 2018.

 

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at ringe til skoleleder Jacob K. Nielsen (23 81 33 48).

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her