Microsoft infrastrukturspecialist til Sundhedsdatastyrelsen

Om os  
Sundhedsdatastyrelsen søger en Windows og AD specialist, der kan lave løsningsbeskrivelser og third-line support i vores nuværende Microsoft miljø. Sundhedsdatastyrelsen koordinerer IT-understøttelsen, varetager drift og udvikling af IT-systemer mv. i Sundheds- og Ældreministreret, samt for en del af ministeriets andre institutioner.  
 
Styrelsens strategi er bl.a., at skabe tryghed i brugen af sundhedsdata og her indgår sikker infrastruktur som en væsentlig komponent.  
 
Stillingen er placeret i Afdelingen for infrastruktur og support (IOS). I afdelingen er vi ca. 40 medarbejdere, der yder en pålidelig og værdiskabende IT-understøttelse af afdelingens kunder, herunder en professionel support af ca. 2200 medarbejdere under Sundheds- og Ældreministreret, der til daglig benytter IT som centralt redskab til at udføre deres arbejdsopgaver.  
 
Afdelingen leverer IT-ydelser på hele ministerområdet (koncernen) i henhold til aftaler med de enkelte forretningsenheder, samt varetager centrale driftsopgaver for de nationale sundheds-IT løsninger. Der er høj fokus på leverance af stabile og effektive driftsydelser. Derudover er informationssikkerhed en vigtigt del afdelingens leverancer.  
 
Dit arbejde  
Dine primære arbejdsopgaver er:  

 • AD design og konfiguration  
 • O365/ADFS opsætning og konfiguration  
 • Windows server installation/konfiguration  
 • Automatisering og Powershell scripting  
 • 3. line support og problemopfølgning  
 • Rådgivning  
Dine personlige kvalifikationer og erfaring  
Du er helhedsorienteret og kan skabe det store overblik over MS infratrukturen og løse teknisk dybe problemstillinger. Du har over 10 års erfaring med Windows drift og har gerne haft solution arkitekt opgaver eller tilsvarende projektopgaver. Du er inspirerende og i stand til at vidensdele, f.eks. gennem undervisning af dine kollegaer. Derudover ser vi gerne at du har:  
 • Viden om MCSA niveau på Windows Server 2012-2016.  
 • Kendskab til PKI infrastruktur (gerne Azure), Exchange Online og O365.  
 • Brugererfaring med at udarbejde og vedligeholde tekniske beskrivelser til implementeringsprojekter og dokumentation på dansk.  
 • Erfaring med ITIL processerne og procesdrevet sagshåndtering.  
 • Evnerne til at koordinere samt være teknisk lead og styre opgaver for mindre grupper.  
Vi tilbyder  
Vi tilbyder spændende og udviklende arbejdsopgaver i en virksomhed med engagerede og dygtige kolleger. Der er mulighed for sparring med andre specialister og eksterne konsulenter efter behov.  
Derudover er vi en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København og har fri parkering. Vi tilbyder muligheder for videreuddannelse, indenfor fagområdet i form af eksterne kurser og konferencer.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK), jf. aftalens kapitel 5 for IT-medarbejdere.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Sektionsleder Johnny Christiansen, tlf. 3268 8514.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 og 10.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

It-sikkerhedsmedarbejder til Københavns Universitet

KU-IT

Brænder du for it-sikkerhed, har du en dyb it-teknisk forståelse der gør dig i stand til at forstå og forebygge sikkerhedsrisici på it-infrastruktur, har du lyst til at bygge nye services op og lave resultater? Vil du være med til at drive professio...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Jet Reports-/Business Intelligence-konsulent

Benchmark IT ApS

Da vi oplever stor tilstrømning af nye kunder og dermed opgaver, søger vi endnu en Jet Reports-konsulent. Du vil indgå i vores team af konsulenter, der hver dag hjælper vores kunder med at lave effektive og dynamiske Excel-baserede rapporter med Jet...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Microsoft Dynamics NAV konsulent

2B NETWORKS ApS

Til mindre software firma, i København, søger vi en MS Dynamic NAV konsulent til fastansættelse. Det er en spændende, succesfuld og dynamisk mindre virksomhed, som dækker hele landet, der er 10 dygtige og engagerede medarbejdere, hvor der er masser ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Senior Software Developer-MED001441

RADIOMETER MEDICAL ApS

Description Combine your interest in C , MS Windows Frameworks & API s and AZURE Services to develop software related to Medical Devices that help save patients lives every day. We are keeping our products up to speed with for example IT Cloud, Big-...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Full-Stack Windows Software Developer-MED001444

RADIOMETER MEDICAL ApS

About Us: At Radiometer, our mission is to help caregivers make diagnostic decisions that save lives. To provide caregivers the insight and confidence that help them arrive at the right diagnostic decisions decisions that in the end help save lives....