Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Middelfart Musikskole søger en rytmisk sanglærer til 50% stilling

Middelfart Musikskole søger en rytmisk sanglærer med relevant uddannelse og erfaring til en 50% stilling med tiltrædelse 1. april 2018.
Stillingen omfatter solo-sang-elever, samarbejde omkring skolens løbende projekter og understøttende undervisning i folkeskolen.
Du får 24 kolleger i musikskolen, hvoraf to er sanglærere.
Stillingen indeholder pt. ca. 22. soloelever, der undervises på 3 af kommunens skoler. Der er både talent-sang-elever og bifags-talentelever bland eleverne. Derudover er der pt. 2 lektioner kor i understøttende undervisning for 2. og 3. klasse som et led i vores folkeskolesamarbejde. Der er mulighed for fremadrettet at være med til aktivt at udforme stillingen alt efter ansøgers kompetencer.

Middelfart Musikskole er en decentral skole med ca. 500 soloelever og 25 lærere, der arbejder godt sammen om alle vores elever og projekter. Vi er en musikskole med mange årlige aktiviteter, projekter, musical, koncerter og et udbredt samarbejde med kommunens folkeskoler. Desuden muliggør vores tætte samarbejde med Ungdomsskolen en række attraktive tilbud for vores mest motiverede elever. Vi ser os selv som både en aktiv læringsinstitution men også en reel kulturudbyder i Middelfart Kommune.

Ansøgningsfrist d. 9. februar 2018
Samtaler i uge 9.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
I forbindelse med ansættelse indhentes straffe- og børneattest.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her