Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Midlertidig Pladser søger social- og sundhedsassistent - Vikariat

Vi søger en social- og sundhedsassistent til et 1.årig vikariat på 32 timer i dagvagt, med arbejde hver 3. weekend.

Med fokus på kerneopgaven, har vi et ønske om at få en ekstra social- og sundhedsassistent, som kan være med til at højne fagligheden og være med til at sikre kvaliteten i samarbejdet omkring borgeren.

Midlertidige Pladser har 22 sengepladser og vi har flere forskellige typer ophold, primært døgngenoptræning, men også aflastning, vurderingsophold, rehabilitering, terminale forløb og ventepladser.

Vi er en seriøs og ambitiøs afdeling hvor vi sætter en ære i at stille høje krav til den faglige udvikling og vores fælles forpligtigelse overfor kerneopgaven og arbejdsfællesskabet.

Dine arbejdsopgaver:

  • Planlægning og fordeling af opgaverne. Du skal kunne tage ansvar og prioritere opgaver ud fra en faglig vurdering

  • Ville det komplekse og spændende område, og kunne se glæden i at møde mange forskellige borgere

  • Høj faglighed

  • Medicinhåndtering

  • Modtagelse af nye borgere

  • Arbejde ud fra kerneopgaven

Vi er i gang med at kigge ind på vores afdeling og har en strategi for kompetenceudvikling, arbejdsgange, struktur, triagering, aktiviteter samt måltider.

Vi har brug for dig til at være med til at give borgeren et godt ophold, med fokus på kerneopgaven. Derfor søger vi en engageret, struktureret, faglig velfunderet og positiv ildsjæl med godt humør.

Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst. Vi indhenter elektronisk straffeattest og reference inden ansættelse jf. aftale.

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anita Møller-Hansen på tlf. 43236910 eller på mail Anita.Moller-Hansen@glostrup.dk

Stillingerne er til besættelse d. 1/6-18 eller snarest muligt.

Samtaler afholdes i uge 17.

Glæder os til og høre fra dig


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her