Midtconsult søger controller


Er du knivskarp til økonomistyring? Har du arbejdet både regnskabsteknisk og forretningsorienteret i en større projektorienteret koncern? Og motiveres du af at være på en arbejdsplads i rivende udvikling med spændende og udfordrende opgaver? Så er du muligvis den controller, vi søger til vores kontor i Herning.

Midtconsult er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen med mere end 250 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Herning og Aarhus. Vi løser rådgivningsopgaver over hele landet indenfor bærende konstruktioner, el- & VVS-installationer, ventilation, anlægsarbejde, brand, bygningskomplettering, energianlæg, bæredygtighed, commissioning, CTS, bygningsakustik, food & pharma, bygherrerådgivning og projektledelse. Udover at være Midtconsult har vi også siden den 1. januar 2017 været en del af ÅF, som er en svensk international rådgivende ingeniørvirksomhed med mere end 11.000 medarbejdere på verdensplan og kontorer i 30 lande.

Sammen med ÅF er vi på en spændende udviklingsrejse, og som følge af samarbejdet med ÅF er behovet for øget rapportering steget betydeligt. Derfor har vi oprettet en ny stilling som controller i vores økonomiafdeling.

Din rolle og dine kvalifikationer

Som controller får du en central rolle i vores økonomiafdeling, der består af et mindre team på fem dygtige og dedikerede medarbejdere, som arbejder tæt sammen om at løse virksomhedens økonomiske opgaver. Her får du bl.a. ansvaret for rapporteringen til ÅF i Sverige, controlling af projekter og selskaber samt udarbejdelse af måneds-/årsregnskab, KPI’er, budgetter og forecast. Da det er en nyoprettet stilling, har vi en forventning om, at du udover det regnskabstekniske arbejde, kan bidrage med optimering og udvikling af nye strukturer, arbejdsgange og processer ved at kombinere solid faglig indsigt med forretningsforståelse.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har en relevant økonomisk uddannelse, fx cand.merc. i økonomistyring eller finansiering, HD eller en baggrund som revisor.
 • Har solid regnskabsmæssig forståelse
 • Med din analytiske og forretningsorienterede tilgang forstår at relatere økonomiske nøgletal til driftsmæssige beslutninger
 • Er målrettet, omhyggelig og sætter en ære i altid at levere på et højt fagligt niveau
 • Er en stærk holdspiller, der kan agere for forskellige niveauer såvel internt som eksternt
 • Er superbruger af Excel og har flair for IT
 • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

 • Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø

  Hos Midtconsult har vi skabt rammerne for et socialt, uformelt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, hvor der er plads til den enkelte medarbejders medindflydelse og udvikling. Det er vigtigt for os, at der er en god balance mellem både privat-og arbejdsliv, og vi tilbyder derfor fleksible arbejdsforhold med en stor grad af frihed under ansvar. Vi har en aktiv virksomhedskultur, hvor der jævnligt bliver arrangeret sociale arrangementer med alt fra fredagsølsmagning til fodboldturneringer, brætspilsaftener og løbeture. Du bliver i det hele taget en del at stærkt tværfagligt miljø præget af godt humør, effektivitet og hvor der lægges vægt på karriereudvikling, vidensdeling, synlig ledelse og samarbejde.

  Kan du se dig selv hos os?

  Så glæder vi os til at modtage din ansøgning samt CV via vores hjemmeside Midtconsult.dk

  Hvis du vil vide mere om jobbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte økonomichef, Anders Bertelsen, på mail: alb@midtconsult.dk, eller på telefon: +45 21 35 43 03. Alternativt via vores omstilling på telefon +45 97 22 11 33. Alle henvendelser behandles fortroligt.

  Læs og se mere om Midtconsult her:
 • Midtconsult.dk
 • Medarbejdervideoer
 • Midtconsult er en del af ÅF

 • Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:15. marts 2018

  Økonomicontroller, Aarhus

  Forstas A/S

  Økonomicontroller søges Her er tale om en unik mulighed for at blive en del af et team, i en velkonsolideret virksomhed som oplever sund og naturlig vækst. Job funktion: Til vores afdeling i Aarhus søger vi nu en frisk, veluddannet og kompetent pers...
  Indrykket:20. februar 2018
  Udløbsdato:12. marts 2018

  Cost Controller

  MÆRSK OLIE OG GAS A/S

  Esbjerg
  Are you interested in developing finance process and reporting? If yes, then this might be the job for you as we are looking for a Cost Controller to join our Finance department. Maersk Oil has been through a restructuring process to strengthen the ...