Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MIFApladen A/S søger intern sælger

MIFApladen i Vinderup er et produktionsselskab under MIFA Gruppen, der bl.a. også ejer VTI Vinderup Træindustri og NORTO. MIFApladen producerer et stort udvalg af massive og eksklusive snedkerkøkkener, træbordplader, træmøbler og diverse køkkentilbehør, som individuelt tilpasses efter kundernes ønsker. Produkterne sælges via egen webshop, og der er effektiv levering via egen distribution. Ca. 20% af afsætningen er til erhvervskunder. MIFApladens motto er: ”Til alle os der elsker træ”.

MIFApladen oplever en større og større efterspørgsel efter sine produkter, og der spottes et øget potentiale for sublimt kundetilpasset håndværk og bæredygtige produkter i fremtiden. 

Virksomheden er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling, og hvor dyder som ordentlighed, trivsel og samarbejde er gennemgående.    

STILLINGEN
Med reference til MIFApladens adm. direktør er det dig der fra kontoret i Vinderup håndterer den første kundekontakt. Du er således virksomhedens ”single point of contact” på salget. Ud over at modtage og håndtere ordrer fra kunder der selv har henvendt sig, anlægger du også en proaktiv og opsøgende tilgang til at skaffe nye kunder, bl.a. via onlineressourcer og heraf tilgængelig information, eksempelvis fra web-salget.  

Med din position er du ligeledes garanten for den tværgående kommunikation i virksomheden omkring kundens behov og forventninger, det gode interne samarbejde og sidst men ikke mindst planlægningen med produktion og forsendelse. 

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER
Din primære opgave bliver salg af køkkener, komponenter og tilbehør hertil, samt andre specialopgaver. 

Du afdækker, rådgiver og afstemmer kundens behov og forventninger, og du tegner køkkenet og alle delkomponenternes produktionstegninger, så de er klar til produktion. Det samme gælder for andre specialopgaver.

Det er således dig der ”holder kunden i hånden” gennem alle ordrebehandlingens faser, og du følger naturligvis op på projektet og kundens tilfredshed, efter leveringen har fundet sted. 

Som en naturlig del af salget ligger indkøbsforberedelsen af bl.a. forbrugsmaterialer, samt indkøbet heraf. 

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangfoldig, f.eks. inden for dekoration, teknisk design eller lignende. Du har indgående tegningsforståelse og besidder en udpræget sans for detaljen. Samtidig har du en god teknisk forståelse, gerne fra træindustrien.  

Du er superbruger i AutoCAD og behersker MS Office – herunder gerne ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du ved hvad sublim kundeservice betyder for virksomhedens succes. 

Du har en udsøgt æstetisk sans og har overblikket, der underbygger dine innovative løsningsforslag i kunderådgivningen.
    
I din tilgang til jobbet anlægger du en udadvendt, proaktiv og nysgerrig attitude på dine omgivelser. 

Du er er vant til at arbejde selvstændigt men erkender betydningen af at skabe resultater sammen med og gennem andre. Du er fleksibel og planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk, og er samtidig en god teamplayer. 

MIFAPLADEN A/S TILBYDER
Du får en grundig indkøringsperiode med plads til at lære virksomheden og dens kultur at kende. Du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder, gode og velfunderede værdier og med stærke vækstambitioner. 

Lønpakken forhandles individuelt på et niveau, der matcher dine kvalifikationer. 

YDERLIGERERE INFORMATION
Rekrutteringen foretages i samarbejde med Lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til MIFApladen A/S generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING
Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning via knappen "send ansøgning" vedlagt CV og relevante bilag. 
Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.  
Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 
 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.