Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MIFApladen A/S søger produktionsleder

MIFApladen i Vinderup er et produktionsselskab under MIFA Gruppen, der bl.a. også ejer VTI Vinderup Træindustri og NORTO. MIFApladen producerer et stort udvalg af massive og eksklusive træbordplader, snedkerkøkkener, træmøbler og diverse køkkentilbehør, som individuelt tilpasses efter kundernes ønsker. Produkterne sælges via egen webshop, og der er effektiv levering via egen distribution. Ca. 20% af afsætningen er til erhvervskunder. MIFApladens motto er: ”Til alle os der elsker træ”.

MIFApladen og NORTO oplever en større og større efterspørgsel efter sine produkter, og der spottes et øget potentiale for sublimt kundetilpasset håndværk og bæredygtige produkter i fremtiden. 

Virksomheden er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling, og hvor dyder som ordentlighed, trivsel og samarbejde er gennemgående.    

STILLINGEN
Med reference til MIFApladens adm. direktør får du ledelsesansvaret for produktionen, herunder er du garanten for, og bindeleddet i, det tværgående samarbejde mellem produktion, ordrebehandling og salg. Du planlægger og tilrettelægger således den daglige produktion i tæt samarbejde med dine kolleger.   

Der er pt. ansat 5 medarbejdere i produktionen, hertil 1 chauffør. Der produceres i øjeblikket udelukkende på dagskift, men for at følge med efterspørgslen skal der igangsættes aftenskift hurtigst muligt. Derfor vil der på kort sigt tiltræde yderligere medarbejdere inden for dit ansvarsområde.

Stillingen og dens ansvarsområde medfører naturligt en stor indflydelse på dine kollegers og medarbejders motivation. Derfor understøtter du sammenholdet på tværs i virksomheden, og ikke mindst er det vigtigt for dig, at de opnåede resultater realiseres i lyset af en fællesskabsfølelse.  

Du er ansvarlig og proaktiv i implementeringen af løbende forbedringer, og din ledelsesstil er engagerende, så alle dine kolleger yderligere får styrket arbejdsglæden som følge af kontinuerlige optimeringer og et heraf forbedret procesoutput. 

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER
Du ansættes på dagsskiftet, men får jf. ovenfor også ansvaret for aftenskiftet. 

I din tilgang til jobbet anlægger du en åben og videbegærlig attitude på dine omgivelser. Du coacher dit personale, ansætter og afskediger, afholder medarbejderudviklings¬samtaler og varetager alle øvrige ledelsesopgaver i relation til produktionen. 

Alt efter behov deltager og hjælper du i produktionen med diverse produktions-, vedligeholdelses- og forsendelsesopgaver.  


FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER
Vi forestiller os, at du har en grunduddannelse i træindustrien, gerne suppleret med en overbygning som f.eks. produktionsteknolog eller lignende. Har du dokumenteret ledelseserfaring er det et plus. Du behersker MS Office pakken.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er er vant til at arbejde selvstændigt men erkender betydningen af at skabe resultater sammen med og gennem andre. Du planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt og fleksibel indstilling. Det forventes at du af natur er robust, har gennemslagskraft og samtidig er en god kommunikator der ser værdien i en god tværgående sparring med virksomhedens øvrige funktioner. Det er vigtigt for dig, at håndværket er i orden, så kunderne kommer igen.   

MIFAPLADEN A/S TILBYDER
Du får en grundig indkøringsperiode med plads til at lære virksomheden og dens kultur at kende. Du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder, gode og velfunderede værdier og med stærke vækstambitioner. 

Lønpakken forhandles individuelt på et niveau, der matcher dine kvalifikationer. 

YDERLIGERERE INFORMATION
Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til MIFApladen A/S generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING
Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning via knappen "send ansøgning" vedlagt CV og relevante bilag. 
Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.  
Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.