Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøassistent

Plan A Terapi og Kursuscenter søger 1 miljøassistent

til aften/nat

på Døgnbehandlingsafdelingen Kastaniegården i Vordingborg

 

Plan A Terapi og Kursuscenter forestår behandlingstilbud til personer fra 18 år med et problematisk forbrug af rusmidler for kommunale myndigheder, iht. SEL §101 og SUL §141. Plan A er organiseret med en døgnbehandlingsinstitution i Vordingborg, en dagbehandling, og en ambulant behandling på Frederiksberg.

Døgnbehandlingsinstitutionen Kastaniegården har plads til i alt 35 personer. Typisk vil et døgnforløb have en varighed af ca. 3 måneder, og består af gruppebaseret misbrugsbehandling, individuelle samtaleforløb, socialfaglig bistand, samt miljøterapeutiske aspekter. Formålet med døgnforløbet er en forbedret interpersonel trivsel, samt afholdenhed fra rusmidler.

På Kastaniegården arbejder vi ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvorfor vi vægter sundhed, kost, motion m.m. udover gruppe - og individuel terapi.

Vi søger 1 miljøassistent til aften -og nattetimer, tjenesten i nattetimerne er sovende, dog med afbrydelser, hvis borgerne har brug for det. Du skal kunne varetage omsorgsopgaver, konflikthåndtering, være lyttende og nærværende. Du skal også være parat til at træffe beslutninger, og være handlende både i forhold til den enkelte og/eller gruppen.

Vi har en forventning om, at du er observant og bidrager med dine faglige overvejelser, således at dine kollegaer løbende kan blive opdateret.  

Du vil arbejde efter et rullende skema med 3 dages arbejde og 6 dages fri, fra kl. 16.00 til 08.00 dog fredag og lørdag 18.00 til 10.00.

Vi er en engageret, velfungerende afdeling som arbejder tværfagligt og vi løfter i fællesskab afdelingens daglige opgaver. I medarbejderteamet har vi en kultur præget af tillid, hjælpsomhed, og pionerånd – hvor vi ser vores forskelligheder som en stor styrke.

Arbejdsopgaver:

 • Relations- og omsorgsarbejde.
 • Motivationsarbejde
 • Afvikling af skemalagte aktiviteter
 • Udlevering af medicin.
 • Administrative opgaver, fx journalførelse.

 

Vi forventer at du:

 • Har solide pædagogiske og relationelle kompetencer.
 • Er engageret, personligt robust, rummelig, selvstændig, ansvarsbevidst og faglig velovervejet.
 • Er en god kollega, der involverer både borgere og kollegaer i dine faglige betragtninger.
 • Har erfaring med udsatte grupper - gerne fra misbrugsområdet eller psykiatrien.
 • Kendskab til PC på brugerniveau.
 • Har kørekort

Send os din motiverede ansøgning, samt et CV hurtigst muligt og senest d. 21. september 2020 kl.12.00, til Michael Schou på sikker mail: kg1@planamail.dk

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 24. september 2020. Såfremt du ikke hører fra os inden da, er stillingen besat til anden side.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.