Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljømedarbejder med fokus på VVM

Brænder du for miljø, og har du solid erfaring med miljøkonsekvensvurdering

Vi søger en erfaren kollega, som i samarbejde med kollegaer får ansvaret for at tilgodese de miljømæssige forhold i de indledende faser af Banedanmarks projekter.

Planlægning har et uhøjtideligt arbejdsmiljø i åbne kontorer, hvor der lægges vægt på holdånd og videndeling på tværs. Du vil blive ansat i sektionen Anlægsudvikling og bliver en del af et yderst kompetent team, der vægter faglighed og kollegialt sammenhold højt. Vi er 10 medarbejdere i stabsteamet, heraf tre miljømedarbejdere.

Alsidigt job med fokus på miljø

Som vores nye miljømedarbejder vil du indgå i arbejdet med screening af projekter og udarbejde miljøkonsekvensvurdering på anlægsprojekterne. Du vil skulle håndtere og være opdateret på flere forskellige fagområder og har indgående kendskab til lovgivningen på området. Det er ligeledes din opgave at bevare overblikket og sikre, at din del af projektet når sikkert i mål.

På et mere overordnet plan skal du bidrage til Banedanmarks udvikling inden for miljøområdet. Herunder skal du bl.a. være med til at sikre at Banedanmark lever op til sine forpligtigelser som myndighed og infrastrukturforvalter.

Du vil indgå i teams med jernbanefaglige projekteringsledere. I den forbindelse vil din opgave være at identificere, hvilke miljømæssige udfordringer et givent projekt vil være forbundet med. Du vil desuden blive ansvarlig for, at alle relevante miljøforhold bliver behandlet i projekterne.

Miljømedarbejder med solid erfaring

Du har en videregående uddannelse som ingeniør, biolog eller tilsvarende akademisk baggrund. Du har flere års erfaring fra området, måske fra en anden styrelse, en kommune eller rådgiverbranchen. Vi forventer, at du har erfaring med at gennemføre miljøkonsekvensvurderinger.

Du har erfaring med at definere og styre flere typer opgaver, eventuelt med bistand fra tekniske rådgivere. Det er afgørende, at du både har sans for detaljen og formår at hæve dig op fra detaljer og se tingene i et større perspektiv. Derfor er det vigtigt, at du er analytisk stærk og god til at træffe beslutninger. Du skal kunne formidle og samarbejde på tværs af fagligheder, og derfor trives du med projektsamarbejdet såvel som at arbejde selvstændigt.

Det vil være en fordel, hvis du har gode kompetencer inden for støj og andre miljø-faglige discipliner og har et vist kendskab til miljø- og naturbeskyttelseslovgivningen, og reglerne på vandforsynings-, hhv. jordforureningsområdet.

En stor del af arbejdet vil være løbende kommunikation med og styring af interne og eksterne interessenter, igennem dialog med for eksempel styrelser og kommuner. Derfor er det centralt, at du kan lide at have mange bolde i luften og får dem grebet godt igen samt, at du kommunikerer ubesværet.

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes i henhold til AC-overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere så kontakt teamleder Berit Helene Vangborg. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, vi kigger på ansøgningerne løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.