Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljømedarbejder til Genbrug og Affald

Der er flere veje til dette job. Du kan været nyuddannet indenfor affaldsbehandling og -håndtering, eller du kan have praktisk erfaring med lignede opgaver.

Med din affaldstekniske viden eller praktiske erfaring kan du forvente, at blive involveret i større eller mindre grad i hele værdikæden fra vores hente- og bringeordninger.

Du indgår i et team med 8 kolleger, som varetager planlægnings- og udviklingsopgaver samt kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Ude i driften finder du mere end 30 effektive kolleger, der driver affaldscentre, genbrugspladser og genbrugsbutik.

Du vil deltage i følgende driftsopgaver:

  • Kundekontakt i forbindelse med vores hente- og bringeordninger
  • Praktisk opfølgning på kvalitetskrav
  • Projekter og ad hoc opgaver, hvor du er med til at optimere affaldshåndtering
  • Afsætning af affaldsfraktioner til modtageranlæg
  • Kontrol og indberetning af miljødata til myndigheder
  • Rådgivning af bygherrer i forbindelse med nedgravede affaldsløsninger
  • Input til lokalplaner på affaldsområdet
Vi tilbyder et job med varierende, spændende og alsidige opgaver, som medfører en omfattende kontaktflade – både internt og eksternt.

I din travle hverdag vil du altid blive mødt af gode kolleger med godt humør, som trives med en direkte og uformel omgangstone.

Din baggrund
Det vigtigste er, at du brænder for det du laver, er arbejdsom, struktureret og videbegærlig. Du er solid bruger af IT og erfaren bruger af Microsoft Office. Du bidrager med viden om hente- og bringeordninger på affaldsområdet. Har du derudover en kommerciel evne og forståelse for godt købmandskab i forbindelse med afsætning, er det et ekstra plus.

Du er teamorienteret i din måde at arbejde og kommunikere på, men kan naturligvis også på egen hånd.

På det personlige plan vægter vi, at du har et indre drive, er servicemindet, udadvendt, og kan kommunikere klart i skrift og tale. Du har gode sociale kompetencer – og har evnen og viljen til den gode og konstruktive dialog, også i svære sager.

Om os
Silkeborg Genbrug og Affald er et datterselskab i Silkeborg Forsyning A/S. Vi varetager drift og udvikling af indsamlingsordninger, genbrugspladser og affaldscentre. Vi håndterer affald fra ca. 94.000 kunder, og da vi er knalddygtige, så vil vi fremadrettet konstant arbejde på at optimere, og udvikle vores virksomhed.

Silkeborg Forsyning er en selvstændig multiforsyningsvirksomhed. Vores kerneydelser er levering af vand og varme – og håndtering af spildevand og affald. Vores kendetegn er høj kvalitet, effektivitet og miljøvenlige løsninger. Vi er ca. 130 veluddannede medarbejdere, som altid er klar til at yde en effektiv og god service. I Forsyningshuset på Tietgensvej er vi ca 50 medarbejdere der varetager administration og projektering.

Se også: Silkeborg Forsyning som arbejdsplads.

Interesseret?
Kan du se dig selv som vores nye kollega? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte driftschef Erich Beck på 8920 6440.

Tiltrædelse snarest muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så lad os høre fra dig snarest. Se mere om Silkeborg Forsyning på www.silkeborgforsyning.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.