Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljømedarbejder til landbrugsområdet i Teknik og Miljø

Vi har travlt med udarbejdelse af miljøgodkendelser og tilladelser til husdyrbrug og har fået flere ressourcer til opgaverne.  

Så tag din faglighed og bland den med evnen og lysten til god dialog, og du er godt på vej til den løsningsorienterede tilgang, som vi praktiserer i vores opgaveløsning.

Om jobbet:
I Miljøafdelingen i Haderslev Kommune søger vi en kollega til en fast stilling til sagsbehandling af miljøgodkendelser og tilladelser samt revurderinger på landbrugsområdet. Du kommer til at gå i dialog med ansøgere og konsulenter, sparre med dine landbrugskolleger og samarbejde med alle de andre kolleger i Teknik og Miljø. Arbejdet foregår mest på kontoret, men du deltager også i fysiske opstartsmøder hos landmanden, så du oplever ”lugten fra landbruget”.

Du indgår i et landbrugsteam med fem personer, hvoraf tre arbejder med godkendelser/tilladelser samt revurderinger og to med tilsyn. I øjeblikket er vi i gang med et udviklingsforløb, så vi bliver endnu stærkere i vores sagsbehandling.

Vores forventninger til dig:

  • Du har en relevant uddannelse som f.eks. agronom, biolog, jordbrugsteknolog, miljøingeniør eller lignende
  • Det er er en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling af miljøgodkendelser/-tilladelser og revurderinger
  • Det er vigtigt for os, at du er udadvendt med gode kommunikative evner
  • Du er ikke bange for at træffe beslutninger og sikre fremdrift i sagsbehandlingen - også når sagerne bliver komplekse
  • Du er initiativrig, løsningsorienteret og god til at følge op
  • Du har en god portion gå-på-mod, kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt samt tage ansvar for egne opgaver
  • Du har let ved at samarbejde med kollegerne og lyst til at deltage i det faglige og sociale fællesskab
  • Du har generelle digitale kompetencer og kørekort til bil.
Om os:
I Teknik og Miljø arbejder vi aktivt for at skabe muligheder for, at mennesker kan leve et godt liv og virksomheder kan skabe en god forretning under respekt for fællesskabet. Vi har så få regler som muligt med afsæt i værdibaseret ledelse og samarbejde. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der konstant forandrer sig. Vi arbejder med udviklingstiltag og afprøvninger på tværs af huset, og som medarbejder er du en del af ét fælles hold. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, som vi tror på sikrer trivsel og resultater.

Miljøafdelingen er en af Teknik og Miljøs fem afdelinger og består af 25 medarbejdere. Vi besidder en bred vifte af fagligheder og løser et vidt spekter af opgaver inden for miljøområdet, herunder industri, landbrug, affald, jord, grundvand, spildevand og vandløb. Vi har en fornøjelig og uhøjtidelig omgangstone og alle har øje for at hjælpe hinanden.

Løn og ansættelsesforhold:
Ansættelsen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med flextid.
 
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.
 
Arbejdssted er Teknik og Miljø, med nuværende adresse på Simmerstedvej 1A, 6100 Haderslev, men i første halvdel af 2021 flytter vi til Christian X´s Vej 39, 6100 Haderslev.
 
Tiltrædelsestidspunkt:
1. januar 2021.
 
Vil du vide mere?
Blev du nysgerrig, så kontakt fagkoordinator Line Olsen på telefon 74 34 20 01 / mail: enil@haderslev.dk, miljømedarbejder Martin Skovbo Hansen på telefon 74 34 21 43 / mail: msha@haderslev.dk eller afdelingsleder Karsten Wandall på telefon 23 45 33 52 / mail: kawa@haderslev.dk
 
Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 10. november 2020 kl. 23.59.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47, 2020.
 
Om Haderslev Kommune:
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.