Miljømedarbejder til spildevand og skadedyr i afdelingen Miljø og Natur i Assens Kommune

Har du interesse for spildevandsområdet og skadedyrsbekæmpelse? Brænder du for at gøre en forskel for miljøet og for borgerne? Så er det måske dig vi søger!

Miljø og Natur søger en ingeniør, kemiker, tekniker eller tilsvarende til en stilling på 37 timer om ugen og med tiltrædelse den 1. maj 2018.
 
Hvem er vi 
I Miljø og Natur er vi 25 engagerede, dygtige og humoristiske kollegaer. Vi sidder på Assens Rådhus, som er indrettet i charmerende, gamle industribygninger fra den tidligere sukkerfabrik. Vi har i fællesskab et stort engagement i at bevare og udvikle Assens Kommune som en moderne arbejdsplads, og vi vil hinanden! 
 
Vi er fordelt på fire teams, som løser opgaver inden for industri, landbrug, jord og vand samt natur og friluftsliv.
 
Den ledige stilling er i Team Jord og Vand, hvor vi er 7 engagerede kollegaer, som arbejder med spildevand, drikkevand, klimatilpasning, jordforurening, skadedyr m.m. I Team Jord og Vand gør vi en forskel for miljøet. Vi sikrer bl.a. gennem planlægning og tilladelser, at der ikke sker forurening af grundvand, vandløb og søer.
 
Vi arbejder med borgernes miljøforhold og har derfor dagligt kontakt til borgere, virksomheder og fagfolk. Det kræver dygtige og kompetente medarbejdere, som vil og kan føre en åben dialog, har et stærkt fagligt ståsted og et helhedsperspektiv på opgaverne. 
 
Hvem er du  
Du er en person, som gerne vil være med til at opfylde vores ambition om, at vi i samarbejde med borgere og virksomheder sikrer, at Assens Kommune fortsat er et godt sted at bo med en fantastisk natur, et godt miljø og et godt erhvervsklima. 
 
Du vil, ligesom os, være med til at sikre, at vores sagsbehandling er smidig, hurtig og kompetent. Du er også løsnings- og resultatorienteret og sætter pris på en uhøjtidelig omgangstone og frie rammer, hvor du i høj grad kan få medindflydelse på opgaveløsningen og organiseringen heraf.  
 
Vi forventer, at du:  
  • en relevant uddannelse som f.eks. kemiker, ingeniør, (miljø)tekniker eller tilsvarende 
  • har faglig viden om spildevand, miljøbelastning og gerne skadedyr 
  • har erfaring med myndighedsopgaver gerne inden for de relevante fagområder 
  • er vant til at bruge GIS og har flair for digitale løsninger 
  • er servicemindet og har en pragmatisk tilgang til opgaverne, så du kan løse udfordringer samtidig med, at du opfylder lovgivningens rammer 
  • er positiv, engageret og udadvendt 
  • er god til at tale med alle typer mennesker og trives i den dynamiske dialog med kolleger, borgere og virksomheder
  • har gennemslagskraft og lyst til også at håndtere de mere krævende opgaver 
  • er i stand til at arbejde målrettet og struktureret og er god til at få afsluttet opgaverne 
  • er villig til at bidrage til det gode arbejdsklima og lægger vægt på trivsel, ordentlighed, fællesskab og resultater.
 
Om jobbet 
Dine hovedopgave bliver at arbejde med spildevand både i spredt bebyggelse og i byerne. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. også tilsyn, håndhævelse, udlednings- og nedsivningstilladelser, klagesager, spildevandsplanlægning m.m.
 
Du bliver også ansvarlig for skadedyrsbekæmpelsen i kommunen. Vi står bl.a. overfor at skulle gennemføre et nyt udbud og indgå kontrakt med et bekæmpelsesfirma, som skal varetage de daglige opgaver på området. Du får til opgave at sikre de kontraktlige forhold samt deltage i håndhævelses- og klagesager på området. Ofte er der tale om komplicerede og nærmest detektiv-lignende sager, som udover samarbejde med bekæmpelsesfirmaet og forsyningsselskab, indebærer samarbejde med plan-, byg-, vej- samt social og sundhedsafdelinger. Dette giver stor variation i jobbet.
 
Herudover skal du deltage i projekter og tværfaglige opgaver samt indgå i netværk med andre kommuner. Opgaverne løses i sparring med dine kollegaer i Team Jord og Vand. 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   
 
Vil du vide mere 
Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte biolog Gunilla Ørbech på tlf. 64 74 75 11 eller miljø- og naturchef Annette Bæk på tlf. 64 74 72 93.
 
Hvis du overvejer at flytte efter dette attraktive job, kan du læse mere på om vores kommune på www.flyttilassens.dk
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 16. marts 2018. 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her