Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljømedarbejdere til opgaver med grundvand og industrivirksomheder

Brænder du for at arbejde med miljøforvaltning? Vil du levere god sagsbehandling og service til både borgere og virksomheder i Morsø Kommune? Så er det måske dig, vi leder efter!

Du kommer til at indgå i en faggruppe med en stærk faglig sammensætning, hvor borgere, den professionelle opgaveløsning og den faglige udvikling er i centrum. Metodefrihed og medbestemmelse er en grundlæggende del af opgaveløsningen, og vi har fokus på at sikre kompetenceudvikling gennem deltagelse i forskellige netværk og daglig sparring.

Om jobbet:
Du vil blive en del af Miljøgruppen, hvor vi er 12 medarbejdere, der sidder med mange spændende og forskelligartede opgaver inden for miljøområdet.  Vi søger 2 nye medarbejdere. Opgaverne vil afhænge af dine kvalifikationer, men vi finder det mest sandsynligt, at der vil blive tale om én medarbejder med vægt på grundvandsopgaver og én medarbejder med vægt på industriopgaver. 

På grundvandsområdet forventes det, at den nye medarbejder får en central rolle i forhold til udarbejdelse af indsatsplaner for grundvand samt revidering af kommunens vandforsyningsplan. Udover dette vil der være opgaver i forhold til løbende kontrol med drikkevandskvalitet, indvindingstilladelser, analyseprogrammer, dialog med vandværker og beskyttelse af BNBO-områder.

På industriområdet forventes det, at den nye medarbejder især skal arbejde med tilsyn, miljøgodkendelser og opgaver knyttet til det nordjyske ”Netværk for bæredygtig erhvervsudvikling”. Hvis du er god til databaser, venter måske også en spændende opgave som superbruger på vores miljøfagsystem.

Jobbene består af en blanding af fysiske tilsyn og administrativ sagsbehandling, som kræver samarbejde, en åben tilgang og gode evner til at tænke i helheder. Du får samtidig et stort råderum til at tilrettelægge din egen dag både i felten og på kontoret.

Afhængigt af dine kvalifikationer vil du kunne deltage i andre af Miljøgruppens opgaver, som bl.a. omfatter sagsbehandling i forhold til husdyr, spildevand, badevand, jordforurening, affald, olietanke, rotter samt klager over røg og støj.

Du må meget gerne i ansøgningen nævne, om du er interesseret i både stillingen til grundvand og stillingen til industri, eller kun den ene stilling.

Vi tilbyder:

 • En spændende og fagligt udfordrende arbejdsplads med afvekslende arbejdsopgaver indenfor både drift, sagsbehandling og projektarbejde
 • En fleksibel og alsidig arbejdsdag, hvor der både er tid på kontoret og på tilsyn
 • Et godt arbejdsmiljø i en velfungerende gruppe med engagerede kolleger
 • Uhøjtidelig omgangstone med humor og hjælpsomhed i en travl hverdag
 • Mulighed for faglig- og personlig udvikling gennem samarbejde og sparring
Vi forestiller os, at du:
 • Har en uddannelse som ingeniør, geolog, miljøtekniker eller lignende
 • Kan formidle klart og tydeligt i både skrift og tale
 • Har relevant erfaring
 • Er god til at strukturere dit arbejde og selv kan tilegne dig den nødvendige viden
 • Er interesseret i at arbejde med digitale værktøjer som f.eks. GIS
 • Er imødekommende og har godt humør
Om os:
I Morsø Kommune har vi en målsætning om at være på forkant. For Miljøgruppen indebærer dette et helhedsorienteret fokus på et positivt samspil mellem miljø, borgere og virksomheder.

Løn og ansættelsesforhold:
Vi tilbyder 2 faste stillinger på 37 timer ugentligt med flekstid. Ansættelsestidspunkt vil blive aftalt, ud fra dine ønsker og muligheder.

Løn og ansættelsesvilkår aftales nærmere med den forhandlingsberettigede organisation på baggrund af dine kvalifikationer.

Yderligere informationer:
Du er velkommen til at kontakte Gruppeleder for Miljø Christian Olesen på tlf. 99 70 70 51, industrisagsbehandler Jane Aggerholm tlf. 99 70 72 19 eller grundvandssagsbehandler Jette Vester på telefon 99 70 70 72 for yderligere oplysninger om stillingen. Du kan læse mere om Morsø Kommune på www.mors.dk.

Ansættelsessamtaler ventes gennemført i uge 9.
_______________________________________________________________________

Sammen er vi bedst
Det er vores motto i Morsø Kommune og for livet på Limfjordens største ø, Mors. Det indebærer også, at vi i alle livets aspekter har kort fra tanke til handling. Vi er en kommune med ca. 20.600 indbyggere og 1.700 medarbejdere.  

Her arbejder vi dedikeret for at finde innovative løsninger og på at sætte borgere og virksomheder i centrum.  Vi har storslået natur, som verdensarvskandidaten Hanklit og molerlagunen i Ejerslev. Kulturmødet Mors samler hvert år mere end 20.000 kulturelskere fra hele landet, og placerer Mors, som Danmarks midtpunkt, når det kommer til at diskutere - samt opleve kunst og kultur.

Vi skaber smagfulde oplevelser til Skaldyrsfestivalen, forkæler smagsløgene til Østers- og Muslingepremieren og nyder at være Danmarks Skaldyrshovedstad.  Vi samarbejder tæt og tværfagligt for at gøre Mors til et endnu mere attraktivt sted at bo, gæste og arbejde.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.